2

Addicted


 
 
 
 

work

Äntligen en lugn stund mellan jobb och ärenden. Beröm till mig själv som stressat mellan Näl - jobb - försäkringskassan - arbetsförmedlingen - apoteket och nu skickat iväg lite jobbansökningar innan jag ska (ironiskt nog) iväg med jobbet på sälj & service utbildning i Kungälv. Imorgon är det jobb 9-19 och det känns otroligt skönt att få jobba lite igen.
 
 
Andra återbesöket på näl idag (sedan operationen) och det såg fortfarande bra ut, dock en liten infektion på g, så jag fick en pencillinkur tills nästa återbesök. Känns helt galet att hela behandlingen snart är över, som tandläkare och liknande tjatat om i flera år. Nu ska jag slänga i mig något att äta innan det bär av mot Kungälv! 

Apartment


 

18 november

Mys måndag. Nu kikar jag nya Paradise Hotel med Rebecca och Klara.
Imorgon väntar ännu en mysig dag med efterlängtad fransförlägning och matlagning med min sambo! 

Cozy
Måste verkligen tipsa om Chanels nagellack. Aldrig vart så nöjd över mina naglar (utan nagelförlägning osv vs) som första gången jag testade Chanels röda i London! Tänk dock på att starkt pigmenterade lack drar ihop sig, så "förslut" det vid nagelkanten så slipper ni vita kanter.
 
Som ni ser så myser jag mest runt i lägenheten just nu, sjukskriven som jag är. Målat naglarna, plockat iordning lite och nu väntar jag på underbart sällskap! Har bestämt mig för att vara med och hålla dansklass på fredagar månaden ut trots min sjukskrivning och ska även höra om jag får köra någon utav mina egna klasser redan nu. Kan inte förstå att jag gjorde en så omfattande operation för bara 1,5 vecka sedan! 

sunday funday


Dagens sysselsättning har bestått av att städa iordning och sortera vår "walk in closet". Sedan kom Rebecca hem & vi gjorde världens godaste mat. Poäng till mig som igår lyckades äta lax & idag kyckling! Första matiga maten sedan operationen. Senaste dagarna har annars gått till flytten. Spenderat en hel del timmar på ikea, men nu börjar det äntligen bli ordning. Jag har även världens skönaste säng, sover som en ängel!

Nu blir det mys hela kvällen, känner att kroppen verkligen behöver vila upp sig då jag faktiskt fortfarande är sjukskriven ett par veckor till. xoxo
 

Linas bdaySpenderade gårkvällen hos fina Lina som fyller år idag! Grattis bästa du. God mat, underbart sällskap och lite vin gjorde kvällen perfekt! 

Inflytt & trerätters


Fortfarande lite svullen i ansiktet efter käkoperationen. Jag som i vanliga fall är väldigt fotogenisk vet just nu inte hur jag ska använda mitt "nya" ansikte på bild. Jag har alltid ansträngt käken på ett visst sätt på foton, som nu inte längre går eftersom den sitter där jag försökt få den på bild! Väldigt bra egentligen, men galet ovant. På bilden ovan ser man en ganska tydlig skillnad på mitt ansikte.

50
Today
Käkoperation

Tröttast i världen har jag precis kommit hem ifrån mitt första återbesök på näl efter operationen. Allt såg bra ut och de satte mitt bett på plats (flyttat underkäken och musklerna drar den tillbaks) så nu är jag fastspänd med mitt "nya" ansikte. Känns jätte bra! Är fortfarande väldigt svullen, fast ändå inte svullen alls jämfört med vad jag varit. Tänkte att jag, när jag själv inte direkt ser svullnaden längre, ska visa er lite bilder. Under veckan sedan operationen ser man skillnad från dag till dag och det känns otroligt skönt att det faktiskt går så fort! 


Jag har knappt sovit inatt, så nu ska jag faktiskt sova ett par timmar innan det blir iväg till Ikea med min blivande sambo! 

Leo/pw
Boston
Besties


Bday, spenderats med underbart sällskap, promenad och glass (ofc).
Nu ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig, får inte glömma att jag fortfarande är nyopererad trots att jag är såpass pigg! 

Martini4 dagar efter operation och det går sakta men säkert framåt. Älskar att man ser skillnad från dag till dag, det ger alltid en gnutta hopp. Förövrigt då? Börjar bli rastlös, har försökt tvätta ur mitt hår x antal gånger, men det vill inte bli något fräschare och jag har världens cravings efter mat mat och ännu mer mat. Igår lyckades jag äta lite potatismos, och mja, har man ingen känsel i underläppen och svårt att gapa så blir även det en utmaning. Börjar tröttna på glass/yoghurt/nyponsoppa/krämiga saker överlag och taggar tacos, lax, oxfile, bröd osv. 
 
Jag har även hittat den perfekta beskrivningen av hur jag känner mig. För er som är nyfikna: ladda ner appen "fat cam" - lägg till massvis med spännigshuvudvärk och One tree hill så har ni mitt liv just nu. Men, jag ska inte klaga. Mår väldigt bra jämfört med vad jag förväntat mig, och imorgon vankas det födelsedagsfirande. Då jag som ni förstår fortfarande är hyfsat sängliggandes blir det glassparty @ my place och de närmsta är välkomna. Om jag orkar ska jag ta mig ut på mission - köpa alla sorters glassar ikväll och få lite frisk luft. Har trots allt legat inomhus sedan i torsdags förutom en liten promenad till/från bilen på Näl. Nu, tillbaks till Oth. Pusss
 
 

Måste vara de två bästa albumen någonsin

Daniel Adams-Ray – Svart, vitt och allt däremellan
Veronica Maggio – Satan i gatan
 

☺️Challange


Idag kom jag hem ifrån sjukhuset. För er som ej vet så har jag opererat käken och allt har gått mycket smidigare än vad jag förväntat! Flytande kost i 4-6 veckor är det som gäller nu och första utmaningen väntar bredvid mig. Varm soppa. Varm. Hahaha, tramsigt, men hittills har jag bara fått i mig nypon- & blåbärssoppa. Tröttheten tar över större delen av dagen, som ioförsig är ganska skönt då jag ej får göra så mycket annat. Men lite update iallafall, nu ska jag återgå till mitt One tree Hill maraton. Pusss & trevlig fredag everyone! 

RSS 2.0