feeling

Ikväll somnar jag med en lättnad. Ibland är det alldeles för lätt att glömma bort hur unga vi är, hur mycket vi har framför oss och att allt, faktiskt inte behöver vara nu nu nu. När vi går dag in och dag ut och stressar, över kärlek, vänner, familj, jobb. Imorgon väntar min sista arbetsdag och sedan ska jag fira in det nya året med de bästa, bara vara och njuta av vilket bra liv vi faktiskt har, trots att det ofta är lite för lätt att bara se det negativa. På torsdag åker vi till Köpenhamn, för att sedan flyga mot varmare breddgrader - och jag ska åka med gott samvete och en bra känsla, som idag äntligen har infunnit sig! Gott nytt år vänner, ta vara på varann :) 

YellowHelt slut efter en helg fylld av jobb. Äntligen börjat packa lite smått också, helt galet att vi åker redan på torsdag. Ska strax sova och ladda om inför sista två dagarna med jobb innan nyårsfirande och resa. Tänkte också bjuda på ett tips till er som tränar på Sportlife - "Solstråle" proteindrinken, gärna med banan i. Döööör drinkdöden? Gjort denna till mig själv på jobbet hela helgen, smakar precis som milkshake! 

Cosy
Golden christmas

 

Nike
Tired
Efter en lång dag i Göteborg avslutade jag kvällen med mys hos bästa Sara. Nu väntar en varm säng innan det blir 11 timmars jobb imorgon. Natti 💝


Make


Världens roligaste jobb. Skulle döda för att göra detta varje dag! Helt underbart go personal och härlig feedback från både kunder och medarbetare har definitivt gjort min dag. Måste också säga att jag fastnat för många produkter så tänkte faktiskt unna mig själv lite julklappar! Imorgon blir det ännu en dag i Göteborg innan jag är tillbaks på Sportlife och hemmaplan. Nu är jag endast ledig 2-3 dagar innan vi åker, helt galet vad fort tiden har gått! 

Apolosophy
Work

 
Under denna vecka hittar ni mig i Göteborg där jag står för sminkrådgivning och make på Apotek Hjärtat! 
Idag var jag även där för en audition, för drömjobbet. Spännande att se vad nästa år har att erbjuda! 

Tweets*


Söndagen har spenderats i form av personalmöte på Vann Spa med bad & julbuffé innan avslutningstillfälle med världens sötaste dansgrupp och ett grymt spinning pass. Avslutade sedan kvällen med underbara vänner. Just nu har jag blandade känslor kring det mesta och ibland är det för bra för att vara sant, hoppas jag någonsin kommer att lära mig. Nu väntar det 8 dagars jobb och bloggen lär tyvärr inte vara en prioritet. Natti

Ego 

1312
Underbar kväll med min fina sambo och min kära syster.

❤️
22

Köpenhamn - Dubai - Malaysia - Thailand - Göteborg - Stockholm

Andra advent


Gårkvällen bjöd på ytterligare en ostbrickekväll med mina fina tjejer, innan vi fick fin besök som slutade i spontan utgång. Galet kul kväll, dock inte riktigt lika laddad för att idag hålla både dansklass och min första spinningklass sedan operationen.. Det fina med att ha träning som jobb, no excuses? 

Tommy
TacofredagEfter 2 timmars efterlängtad träning med min sambo och fina Josefin har vi nu bänkat oss i soffan med lite mat. Provade sojaköttfärs och det var faktiskt riktigt gott! Nu väntas tvättid innan det blir ostbrickekväll med goa kollegor! 

December


Låååång dag fylld av ärenden och städ. Var uppe super tidigt för att åka till Näl, åkt på en infektion så nu är jag inne på den andra penicillinkuren på två veckor. Tog sedan en skön promenad hem, filade lite på mitt cv och åt frukost innan det bar av till arbetsförmedlingen. - Måste säga att det är det mest deprimerande stället jag vet! Resten av dagen har i stort sett spenderats med städ & disk, bästa klara bjöd på en amazing vanilj latte och massvis med städhjälp innan vi lagade godaste maten! Nu sitter jag nyduschad och väntar på att paradise hotel ska börja. Ledighet i all ära!! 

1/12
RSS 2.0