första dagen avklarad

Kom hem för en stund sedan och har precis fått i mig lite mat. Är helt slut, men jag måste nog ha det bästa jobbet!!
Nu ska jag fortsätta kika på Top Model Sverige innan jag går och lägger mig!

off to work

Min största rädsla just nu är att bli sjuk. Kan helt ärligt (höjdrädd som jag är) säga att jag hellre hoppa ut från ett flygplan än att bli sjuk. Men tror ni inte jag blivit helt svullen i halsen? Måste väl nästan skylla på instruktören på Zumban i söndags som satte på världens AC så man nästan stog och skaka så kallt det blev.. Men, iallafall, idag blev jag hemma ifrån skolan, hatar det.. och trots det måste jag åka iväg till Stenungsund för att jobba (dvs dansa) om någon timme. Fast det ska faktiskt bli rätt roligt att få träffa alla elever osv så jag hoppas att förkylningen inte tar emot!

brace

Är verkligen helt slut just nu, ungefär så att jag bara vill bädda ner mig i sängen och sova tills imorgon! Men ne, om 2 timmar bär det iväg till gymmet för Core & Sh'bam! Bara att ladda om. Igår var jag riktigt duktig och körde stenhårt på både Sportlife & Motionshuset, sedan sov jag hos Johanna och imorse började dagen med massa styrka på idrottslektionen. Tog mig även iväg till tandspecialisten för ortodonti (käkreglering) idag och efter "cement", vax, röntgen och fotografering kan jag verkligen inte påpeka att jag är speciellt taggad på varken tandställning eller operation, men förhoppningsvis är det värt det! Nu: Newport Harbor

zebra

Har helt glömt att visa detta zebra fodralet till iPhone som jag faktiskt vann för några veckor sen! Det kommer ifrån Carinjo i Strömstad och jag älskar det! Dock tycker jag det är lite för litet för iPhone eftersom jag var tvungen att kämpa som en idiot för att få ut mobilen igen, så nu får min kära mamma ge det en chans istället!

shape up

Idag laddar vi om inför en ny vecka med att först köra 60 min Zumba på Sportlife för att sedan gå vidare till Motionshuset där det blir 45 min Sh'bam! Underbart att ha 2 gymkort för tillfället, kan aldrig bestämma mig vilket gym/pass jag ska gå på så varför inte köra båda? Nu - frukost!

två ifrån igår


birthday celebration

Riktigt bra kväll igår!!

cause tonight's gonna be a good night

Nu kommer strax Klara och hämtar upp mig för att dra oss vidare till goa Ida som fyllde år förra veckan!

mig själv

Denna terminen har jag bestämt mig för att ja, vara rent av egoistisk och satsa fullt ut på mig själv. Träna, jobba (mitt jobb är dock träning..) och göra det som jag mår bra av och som är till min fördel. Självklart ska jag umgås med mina underbara vänner som får mig att må bra! Men något jag fick lära mig under 2011 var att bli självständig och att inte vara beroende av någon annan, och det har blivit en viktig egenskap för mig. Att kunna shoppa själv en hel dag utan att vara tvungen att smsa sin pojkvän/bästa vän om råd, att kunna träna flera timmar utan att behöva kika in på mobilen för att se om någon vill en något och att sedan kunna ta ett långt bad och bara slappna av utan att oroa sig över någon annan än sig själv! Och ja, som sagt så ligger träningen på första plats för mig just nu, så jag och några tjejer som jag jobbar med på Funkykidz bestämde oss för att uppdatera våran träningsgarderob, finns det något mer taggande än att vilja träna bara för att man ska kunna använda de där nya skorna eller det nya linnet? Så efter nästa löning drar vi raka vägen till Freeport Outlet i Kungsbacka för att tagga inför våren och införskaffa oss lite nya träningskläder! Då ska jag äntligen slänga mina harem och den där fyrkantiga tshirten åt sidan och ta fram alla kvinnliga former ;-)


La även till ett nyårslöfte igår, minst en gång i veckan ska jag dra på mig mina tighta jeans och lära mig att vara bekväm i det!
Hatar tights/leggins över allt annat men endå är det de jag drar på mig varje dag? Time for a change!

igår var jag duktig

Trotsade världens huvudvärk efter praktiken igår och drog mig snabbt iväg till gymmet. Borde egentligen ha 5 timmar normal gång så mycket spring som det är på praktiken!! Idag försov jag mig och med tanke på skolans nya system var jag tvungen att sjukanmäla mig för resten av dagen. Känns ganska halvdant men endå lite skönt eftersom jag var superstressad över just idag innan, ikväll ska vi nämligen fira Idas 18årsdag! Förhoppningsvis mår jag hyfsat imorgon så jag kan ta mig iväg på lite Zumba!

Säljes:

Har äntligen hittat den perfekta kavajen, så därför säljer jag nu dessa 2!
Kavajen, strl 40, är aldrig använd och västen, strl 42, är använd 1 gång.
Maila mig på [email protected] om ni skulle vara intresserade!

Sportlife

Fick mitt personalkort på Sportlife idag, så nu kommer jag varva Motionshuset med Sportlife tills jag fått sagt upp mitt gymkort på Motionshuset! Älskar Sportlifes app förövrigt, man blir riktigt taggad på att träna när man går in och bokar passen och trots att man kan avboka blir det som ett "måste" att gå på dem! Okej.. inte jätte mycket variation på bilden ovan.. Men till mitt försvar ska jag faktiskt på både Body Combat & Sh'bam på Motionshuset imorgon. Supertaggad!!

sweep me away

Äntligen hemma efter en låååång, men rolig dag!

Kick Off Funkykidz

Kör på ett tidsinställt inlägg eftersom att blogg appen vägrar samarbeta! Sitter (antagligen) på tåget just nu, efter en heldag med barndans på Sportlife och är påväg till Kållered där det blir middag med hela Funkykidz gänget!

new in



skaune

Imorgon bokar jag biljetter till min älskade Elin i Åhus ett par dagar på sportlovet!!
Så skönt att det händer något roligt, är alldeles för rastlös för att bara vara hemma i Uddevalla.
Längtar

håruppsättning

4 ifrån dagens hantverkslektion där vi har börjat jobba med hår igen, nu och ett par veckor framåt. Det gillas starkt faktiskt då jag tycker hår är roligare än smink! Jag fick även prova på att vara lite blond idag, tjusigt? Inte jätte kanske men suget på hårförlägning blev bara större, trots att det inte alls var min färg. Efter skolan åkte jag till torp för jobbintervju & för att sedan möta upp Johanna och vara lite smakråd. Såklart slutade det med att jag köpte mig ett halsband och mitt andra par solglasögon 2012 och la undan en helt underbar kavaj! Nu ska jag försöka få i mig en ipren mot min spränghuvudvärk innan jag går till min syster som äntligen kommit hem ifrån Gran Canaria!

Svar på tal 2


Anonym om svar på tal:
vem ska du åka till miami till?hur fpr du pengar till miami? :) och vart hade du tänkt åka till sommaren? :)
Svar:
Jag ska till Miami med Emelie, en tjej ifrån Skåne som jag lärde känna när jag var på språkresa på Malta! Jag kommer att jobba och spara ihop pengar till resan, det är endast anmälningsavgiften som ska betalas nu i Februari, så har allt ett par månader på mig! Sen kommer självklart mamma att hjälpa till och sponsra. Till sommaren har jag ingen anning om vart jag ska åka, och det spelar egentligen ingen roll heller, lär väl bli någon sista minuten tripp!

follow me @twitter

@malinewe

trerätters @ klara's

Här är ett par av bilderna ifrån kvällen hos Klara för ett par veckor sen. Kan inte påpeka att det blev några jätte bra eller jätte roliga bilder och de gör inte riktigt kvällen rättvisa! Men eftersom att det är ett par stycken som väntat på bilderna så har ni dem nu!! Sedan är det ett par som inte var roterade, men nu när det äntligen funkar att ladda upp så tänker jag inte ens ge mig in på att rotera eftersom de kan dröja ett par veckor till innan det funkar igen!

Stylisterna 2

Har precis kommit hem ifrån Stenungsund och Sundahallen där jag kommer att jobba för Funkykidz från och med nästa vecka! Har varit hel virrig hela dagen och sagt helt fel saker till nästan alla runtom och vart lite ute och cyklat kan man väl säga! Imorgon är det iallafall jobbintervju och zumba som gäller och på onsdag kommer jag att befinna mig på Sportlife hela dagen innan jag tar mig vidare till Kållered för Kick off och jobbmiddag! All fokus ligger just nu på jobben och jag tror det kommer bli en hel bra termin. Nu ska jag kika på första avsnittet av Stylisterna 2 som visas idag, där även en bekant, Vendela är med!

svar på tal

Äntligen hemma efter sista dagen på utbildningen.
Är helt slut så nu ska jag ta lite tacos innan jag bäddar ner mig i sängen framför 8th & Oceans!
Fick en fråga om när jag hade tänkt åka utomlands, och mja, tanken var att jag skulle åkt så att jag skulle komma hem imorgon, men istället envisades min systers pojkvän om en romantisk resa så de bokade om och drog iväg själva! Så nu blir det inte förens till sommaren.
Sedan ska jag även boka Miami över jul och nyår i februari!

Funkykidz

Tvingade mig ur sängen och iväg till Kållered för instruktörs utbildningen både igår och idag. Det är dock riktigt roligt trots att jag måste tvinga upp mig själv på morgonen, och jag känner verkligen hur mycket jag saknar dansen. Kom hem för en timme sen och sen dess har jag suttit och pluggat in dansen som jag ska instruera i imorgon för att bli godkänd på utbildningen. Förövrigt har jag väl inte så mycket att säga.
So, wish me good luck!! Natti

Jeffrey campbell lita shoe

Jag är med och tävlar om Jeffrey Campbells underbara Lita i Camilla Arnesens blogg!

just nu vill jag

- flytta
- inreda
- resa
- träna
- vara kär
- vara helt frisk

titta på mig när jag dansar

Laddar om inför en helg fylld av dans och plugg! Ironiskt nog lyssnar jag just i denna stunden på "titta när han dansar - panda da panda"  wop wop. Resten av kvällen ska spenderas framför the hills & imorgon bitti tar jag tåget till göteborg och vidare till kållered!

-

Jag är med och tävlar om ett par glittriga pumps i Camilla Arnesens blogg!

satan i gatan

Té och ipren blir min kur mot huvudvärken och min onda hals innan jag tar mig iväg för att fylla på fransförlägningen.
Om jag orkar blir det även en sväng till torp efteråt!

känner du lyckan genom sorgen

Efter en natt utan sömn och en dag i skolan ska jag äntligen slänga i lite färg i håret och göra mig av med min härliga råttfärgade utväxt!
Imorgon ska jag även fylla på mina fransar som just nu står åt alla möjliga håll. Känns skönt! Sedan laddar vi om inför praktik och utbildning hela helgen!

dance like nobody is watching

20 januari - Utbildning FK
21 januari - Utbildning FK
22 januari - Utbildning FK
23 januari - Intro Sundahallen
24 januari - Jobbintervju
25 januari - Skolklasser Sportlife
25 januari - Middag Funkykidz
4 februari - Start på Sportlife
7 februari - Start på Funkykidz

nails


tjäna pengar på din blogg!



gå in och beställ en broschyr!

http://my.ef.com/Malin.Ahlqvist
Klicka er in på länken ovan och beställ er en broschyr ifrån EF Språkresor!
Det är helt gratis och den kommer direkt till er brevlåda, allt ni behöver göra är att skriva in era uppgifter.
Genom att göra detta hjälper ni även mig att samla poäng som i sin tur kan ta mig vidare på ett internationellt möte,
och de som känner mig vet att jag älskar att resa och tackar inte gärna nej till den chansen!
SÅ, in och beställ en broschyr nu vetja! http://my.ef.com/Malin.Ahlqvist

svalkar vinden värmer solen

Nu har jag sovit cirkus 15 timmar i sträck, är trött hela tiden verkligen. Och ja, jag vet att man blir tröttare när man sover för mycket, är sjuk och inte tränar. Men att jag ens somnade innan 9 igår kväll är ett under!! Och precis som veckan kommer det bli en lugn helg, känns hyfsat skönt. Min faux sheep fur har även trillat in på närmsta post ombud så den ska hämtas idag! Nyfiken om något. Nu vill jag egentligen bara lägga mig i sängen och somna om.. men nej nu blir det frulle. Förövrigt får ni ha en trevlig fredag den 13:de!

collide

Kroppen värker efter en dag på praktiken, var så nära att ringa in imorse och säga att jag inte skulle komma, men trivs man på sin praktik så gör man, så jag tog mig iväg till Eztrad där det var halva reapriset på nästan hela butiken. Dvs massor med människor och massor att göra. Så nu sitter jag bra framför datorn i sängen efter att ha fått i mig lite mat och ska strax lägga mig och kika på Jersey Shore resten av kvällen. Har nog snart sett alla serier som finns, dags att bli frisk va! Måste även ta tag i den där nagelmanikyr läxan idag! Och ja, det var min dag det

Stylist SM


iphone pictures: Rhodos


Fina underkläder till ett bra pris!

Klicka på bilden ovan för att komma vidare till Toplady

17.24

Har legat hemma hela dagen och försökt vila bort körtelfebern.. känns som att det är det enda jag snackar om just nu men den är ju trotsallt min vardag. Idag fick jag även information om att arbeta på Kreta till sommaren och funderar starkt på att dra dit ett par veckor! Dock är detta förhoppningsvis min sista sommar på västkusten så man kanske bör stanna här.. fast.. nja. Tåls att funderas på! Fått en ny tid för ortodonti (käkreglering) och utbildningen för funkykidz blir den 20-22 istället för nu i helgen, så det känns bra!! Nu ska jag ta ett långt bubbelbad innan jag bänkar mig framför manikyr plugg.

-


dream as if you'll live forever, live like you'll die tomorrow

Sitter just nu och snackar med Rebecca, vi drömmer oss bort i våra framtida liv, så mycket planer och saker som ska göras!!
Längtar tills jag får börja leva på riktigt. Fick förövrigt en fråga om vart jag köpt min blåa kavaj och den är ifrån H&M!



sunshine

Just nu skulle jag inte tacka nej till att vara utomlands, brunbränd, med solblekt hår

20.06

Tänkte lägga ut lite bilder ifrån trerätters middagen i fredags, men tyvärr så samarbetar inte internet och iphoto så det kan dröja ett tag till! Första skoldagen på en ny termin och det känns faktiskt hur skönt som helst. Första riktiga snön för denna vintern kom även när jag var påväg hem förut! Väl hemma däckade jag på soffan efter en natt utan sömn och nu har jag förflyttat mig till sängen för lite filmmys innan jag ska försöka somna igen! Körtelfebern går mig dock på nerverna rejält just nu, gör ont i bröstkorgen och runt mjälten nästan hela tiden och jag vill så gärna vara iväg på utbildningen i helgen egentligen. Jaja, nu ska jag göra lite té och sätta på en mysig film!

20 sanningar om mig

1. Jag är beroende av mina ögonbrynspennor!
2. Jag har väldigt höga amibitioner.
3. Antingen USA, Malta eller Austrualien, jag ska ifrån Sverige efter studenten!!
4. Jag läser till Stylist, men lägger knappt någon tid på just smink & liknande utanför skolan.
- Jag tvättar ansiktet med sminkservetter eller tvål och 70% av mitt smink består av billiga H&M produkter eller liknande.
5. Resor, kläder och inredning är mina största passioner.
6. Jag har de senaste fått världens positivaste inställning, och kan seriöst bli sur om någon är negativ eller nedlåtande över något.
- Antagligen för att jag själv är rädd för att bli sur och deppig.

7. Jag suger på att ta mig upp på morgonen, är nästan helt omöjligt ibland (oftast).
8. Jag hatar att ha fel eller att göra fel.
9. Jag skulle kunna döda för att arbeta som DJ. 
- När jag har tid & pengar ska jag försöka ta mig iväg på Dj utbildning!

10. Jag har aldrig haft en riktig bästa vän.
11. Jag antar att man kan säga att jag har handfobi.
12. Jag är beroende av Facebook och jag hatar att jag är det.
13. Jag är även sko beroende. Eller shopaholic rentav.
14. Jag blir tomat röd i ansiktet när jag tränar eller anstränger mig överhuvudtaget.
15. Jag ångrar på ett sätt att jag valde linjen som jag läser eftersom att jag behöver utmaning.
- Ibland saknar jag helt ärligt att ha någonting att plugga till.

16. Jag är född i Karlskrona, Blekinge.
17. Jag är väldigt rastlös och jag behöver ha något att se framemot och att det ska hända något hela tiden.
18. Jag tar oftast på mig alldeles för mycket, tror att jag har mer tid än vad jag egentligen har osv.
19. Jag hatar mig själv för att jag är för feg för att använda de resterande 98% av min garderob som bara hänger där
- och jag får nästan alltid ångest över vad jag haft på mig och att jag inte bara tog det jag ville haft egentligen.
20. Någon gång måste jag fira nyår i New York, åka tuktuk i Thailand, gå på den Kinesiska muren, simma med hajar och hoppa fallskärm!

finner inte ord

Helt galet ont i magen efter att ha sett detta klippet. Förstår inte hur vissa människor tänker eller hur de kan vara så respektlösa.
Lär säkert bli fler inlägg nu såhär på kvällskvisten då jag nämligen planerat att inte få någon sömn inatt.

True Colors

Klickade precis in på Petra Tungårdens blogg där hon hade lagt in en musikvideo av Ane Brun. Alla känslor från sommarens skönaste konsert kom tillbaks! Solen brände i ryggen, mitt på ljusa dagen någonstans i södra Sverige, trötta efter gårdagen tvivlade vi på om vi skulle kika på just Ane Brun eller inte. Och om vi gjorde rätt val!! Jag personligen älskar DJ's och House konserter, men en sommardag som denna var Ane Brun perfekt. Nu har jag nämnt hennes namn hundra gånger känns det som, så kanske dags att ge er en glimt av henne istället! Min absoluta favoritlåt av henne (dock inte säker på om texten är hennes) är denna underbara - Ane Brun – True Colors. Natti!

tjäna pengar på din blogg!

Jag har redan börjat tjäna pengar på min blogg och är allt uppe i några hundralappar nu!
Super enkelt, klicka bara på bilden ovan och följ stegen. Provat många sidor, men denna fungerar garanterat!

Svar på tal

emma om sometimes the best way to appreciate something is to be without it for a while:
vad för pass ska du ha på sportlife? :)
- Jag kommer att ha barndans, ABS Showkidz på Sportlife än så länge, ev. BodyJam och Zumba längre fram!


sometimes the best way to appreciate something is to be without it for a while

Var uppe tidigt imorse men kände att huvudvärken tog emot så jag var dum och hoppade över terminsplaneringen på Sportlife och gick och la mig igen. Så nu har jag precis vaknat.. och imorgon är det skola. Lite smått ångest, speciellt nu när jag aldrig kommer somna inatt. Börjar förövrigt bli trött på att inte få träna, trodde att mina 3 veckor utan ansträngning snart gått men nejdå jag har hela 2 veckor kvar.. jag dör lite. Speciellt när jag knappt klarade av att springa några 100 meter från bion till bussen i Göteborg igår utan att få tryck över hela bröstet och smärtor i lungorna. Har iallafall fått ett personalkort på Sportlife, så nu måste jag en sväng till Motionshuset någon dag för att säga upp mitt där! Känns hyfsat bra faktiskt. Nu blir det frulle!

ammenäs

Gårkvällen var riktigt lyckad om jag får säga det själv, tiden bara rann iväg men vi hann med massa god mat och många goa skratt! Var hemma hyfsat tidigt idag så nu har jag precis duschat och lagat pasta carbonara! Bilder ifrån igår kanske dyker upp snart om ni har tur. Om några timmar blir det som sagt vidare till Göteborg för lite biomys!

-


trerätters @ klara's

Ikväll bjuds det på trerätters hos Klara, tror det kommer bli en riktigt trevlig kväll! Just nu har jag panik och ingenting att ha på mig, så snart lär alla kläder jag hängde upp igår ligga på golvet igen. Imorgon blir det Göteborg med Linnea för att gå på bio, vi ska äntligen se "New Years Eve". Och på söndag är det terminsplanering på Sportlife hela dagen! Så förvänta er inte mycket uppdatering från min sida! Trevlig helg!!

closet

Var och köpte galjar tidigare idag, hann inte mer än att börja galja allt som legat nertryckt i byrån innan hela klädstången rasade! Trodde först att den böjdes men icke, så nu står den lite halv snett och ser dyster ut. Rensade iallafall ur lite av mina kläder idag och har även lyckats dammsuga och vart duktig! Hann även en sväng till min syster där jag fick vara barnvakt ett par timmar. Nu har jag precis duschat och ska strax krypa ner i sängen framför glamourama!


natti


nyårs naglar

En halvdan bild på mina naglar just nu, efter att jag målade dem med metallic och glitter lack till nyår!

new in


Monsieur

Klicka på bilden för att komma vidare till Monsieur - Snygga klockor, plånböcker, väskor, korthållare osv!

göteborg

Benen värker och plånboken svider efter en dag i Göteborg, men som vanligt är det värt det!! Nu har jag precis plockat iordning lite på rummet och hängt upp massa kläder, känns som jag gör detta var och varannan dag nu för tiden. Imorgon måste jag iväg och köpa nya galjar, stackars mamma som knappt har några kvar när jag går och snor av hennes hela tiden! Nu: té & glamourama

change of plans

Blev ändrade planer och snart traskar jag ner till Willys i regnet för att möta upp Klara och köpa lite gott till ikväll och imorgon bitti!!

glamourama

Kvällen ska spenderas lugnt framför Glamourama, men innan det blir det ansiktsmask och bubbelbad!

tjäna pengar på din blogg!


-

Macklemore & Ryan Lewis – Otherside (feat. Fences) [Ryan Lewis Remix]

you usually find what you are looking for the moment you stop looking for it

Kom precis hem ifrån Lina där det blev mys med goingarna Klara, Rebecca och Sara! Innan det var jag och Klara en sväng på torp. Hittade inte speciellt mycket och funderar starkt på att dra ännu en sväng till Göteborg i veckan, eller ska man kanske vara duktig och spara pengarna? Tåls att tänkas på! Är jätte trött och huvudet bultar men lär väl antagligen inte somna förän cirkus 5 som vanligt. Vad har hänt med mitt dygn?? jaja, natti!

2012!!!

Bjuder på en bild ifrån igår, som jag snodde av Sara. Gårdagen var riktigt trevlig med härligt sällskap! Idag har jag sovit bort ungefär hela dagen innan jag tog mig iväg till min syster där det blev pizza och mys.  Har även precis mejlat till Funkykidz med lite smått panik över att det är utbildning nästa helg och jag ligger hemma med körtelfeber. Vill inte vara sjuk!! Hoppas att det löser sig på ett eller annat vis. Nu blir det film resten av kvällen och imorgon ska det shoppas lite till!

2011

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Var på festival! Siesta och Peace&Love
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Minns inte vad jag hade för nyårslöften, så antagligen inte..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Nej
4. Dog någon som stod dig nära?: Nej
5. Vilka länder besökte du?: Danmark, Bulgarien, Turkiet och Grekland!!
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha mer av 2012?: Finns nog en hel del!
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?: 13 februari
8. Vad var din största framgång 2011?: Kanske att jag lärde mig så mycket om mig själv och olika relationer.
9. Största misstaget?: fyllemisstag
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Inte jätte sjuk, förutom nu förra veckan!
11. Bästa köpet? Ingen anning faktiskt
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Resor tror jag!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Nej? ... haha! sorgligt nog
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Hela Veronica Maggios skiva från 2011,
Titta när jag dansar, Champagne Showers, Fest hos Mange, On the floor osvosv..

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Ledsnare
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Tränat kanske!
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Ingenting
18. Hur tillbringar du julen?: Med släkten
19. Blev du kär iår?: Nej
20. Favorit program på tv?: 90210
21. Bästa boken du läste i år?: L.A Candy
22. Största musikaliska upptäckten?: House. Svenska björnstammen, Rebecca&Fiona, Skrillex, Avicii, Adele?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Önskade mig ingenting!
25. Något du önskade dig men inte fick?: Nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?: Spenderade dagen med underbara vänner!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Självklart!!!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?: Jadu..
29. Vad fick dig att må bra?: Träning och nya upplevelser!
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Kan inte komma på någon just nu...
31. Vem saknar du?: Alla underbara nere i Åhus
32. De bästa nya människorna du träffade? Kanske P&L gänget!

RSS 2.0