Prom


working

Efter en helt fantastiskt rolig helg fylld av festligheter i form av gott sällskap, studentbal och lite utgång är jag helt slut. Laddar sakta men säkert om inför kommande helg där det ännu en gång väntas bal och även dansföreställning för mina små elever. Redan nästa vecka åker vi till Magaluf och innan dess ska jag också vara med och bygga upp baren på en av krogarna här i Uddevalla. Förbereder mig själv mentalt för den förmodligen slitsammaste sommaren i mitt liv men också kanske den mest givande, då jobben faktiskt nästan bara strömmar in just nu. Ni kan nu kalla mig för barndans ansvarig, danslärare, RPM instruktör, receptionist och även bartender. Waahhhh! Glaaaaaad

May. 06, 2013

Resultatet som blir när jag är sjuk och rastlös. Skulle egentligen jobba hela eftermiddagen/kvällen men bara att promenera ner till stan fick mig att vilja lägga mig i fosterställning. Ungefär. Så det blir vila för min del idag, får se hur det går, klättrar väl snart på väggarna här hemma men det får det vara värt om jag ska bli frisk! 


May. 05, 2013


lyckorus

Trots att jag denna helgen börjat bli sjuk och är helt galet trött kan jag inte hjälpa att emellanåt få små lyckorus. För första gången på väldigt länge har jag ingen söndagsångest alls. Har haft en underbar vecka fylld av jobb och jag verkligen stormtrivs. Nu laddar jag om batterierna inför ännu en vecka fylld av jobb men också väldigt mycket festligheter i form av bland annat vår studentbal!

May. 03, 2013


May

Bjuder på två somriga bilder. Shortsen är ett av de äldsta jag har, var ett par jeans som jag köpte i femteklass, var minst sagt "märkesnörd" och tvingade mamma att lägga hela mitt barnbidrag på dessa. Haha! Den andra bilden är faktiskt tagen igår när jag jobbade, sprang lite ärenden och ni ska bara veta hur skönt det är att få glida runt i dessa skor dag ut och dag in!? Amazing. Förövrigt är jag smockförkyld efter att vi i lördags sprang runt i ett blåsigt Stockholm och kämpar just nu med att ladda om inför lördagens träningskonvent! Be there! 


RSS 2.0