Mar. 29, 2013


Mar. 29, 2013


Mar. 28, 2013

 
Gårkvällen bjöd på födelsedagsfirande och studentfest, en riktigt riktigt rolig kväll faktiskt! 
Imorgon blir jag upphämtad av Emelie för att sedan ta oss vidare mot Skövde, Västerås och Stockholm! 

Seventy & one


Mar. 25, 2013

Efter en lång dag fylld av skola, soak off, körlektion och högskoleansökningar sitter jag nu här helt slut och inväntar att klockan ska röra sig lite snabbare så att jag snart kan sticka iväg till gymmet. Spinning står på schemat och ev. lite ben och rumpa! 


Ett fel närmare rätt

Just idag känner jag för att skriva något galet poetiskt, haha, men det är inte riktigt min grej så jag tror att vi skippar det! Antar att det är det underbara vårvädret som sätter in och jag känner mig helt euforisk, ser verkligen fram emot den närmsta tiden, och det närmsta året trots att jag är lite smått nervös över vart jag hamnar. Inte alls likt mig att vara rädd över att lämna min hemort, men nu när det närmar sig på riktigt känns det helt sjukt att jag om ett par månader kanske inte kommer ha min familj, mina vänner, skolan och jobb så nära. Men ändå är det ju precis det jag alltid velat, ta mig härifrån och klara mig på egen hand, utvecklas och ta del av de möjligheterna jag faktiskt har och får. Jag har ofta svårt för människor som är för trygga och jag själv är rädd för att bli för trygg. Att fastna. Vi har hela livet på oss och nu är tiden att göra de vi vill just nu, göra "misstag" och lära sig av dem, prova så mycket som möjligt för att sedan inse att det inte passar en, lära känna och hitta sig själv. 
 

Melissa Horn

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel, som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar, men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

 

yes


känsla

Dagarna rullar på och efter en helt galet rolig helg har jag haft fullt upp med skola, träning och körkortet. Sara har lurat in mig på något träningsupplägg som vi ska köra framöver så lär bli mycket tid på gymmet. Imorgon åker jag till Göteborg för att vara modell för Stylist SM och sedan ska resten av helgen spenderas med underbara vänner, träning och kanske lite plugg! Om knappt 3 veckor åker vi till Egypten och när jag kommer hem väntas det slutprov i skolan och även den sista skolveckan! GALET. Min nya studentklänningen samt studentskorna är även införskaffade och en liten fågel viskade i mitt öra att även studentmössorna finns att hämta ut nu. Känslan är helt obeskrivlig! Nu ska jag strax möta upp Fanny för att sedan kika på Rana och Eminas modevisning! 

red


and counting

10 april - Egypten
10 maj - Studentbal
25 maj - Magaluf
5 juni - Student
7 juni - Summerburst

wiiiii

Med världens träningsvärk bestämde jag mig för att beta av en hel kurs idag. Tog mig iväg till skolan en andra gång för dagen där jag kompletterade ett historia prov, för att sedan gå hem och bänka mig framför två hemtentor av samma ämne. Nu mina damer och herrar kan jag glatt säga att sista uppgiften i kursen är inskickad!  Detta firas med en sväng till min syster där det väntas trevligt sällskap. Imorgon står det jobb på schemat och sedan är jag även hembjuden till diverse vänner men det lutar åt att stanna hemma för att även beta av de sista teoretiska uppgifterna jag har för terminen. Helgen bjuder också på personalmiddag, träning och övningskörning. 

Stylist SM

Två på vårt bidrag till årets stylist SM. Och ja, ni som vart hemma hos mig, nu förstår ni varför jag inte haft några gardiner på ett tag då jag stod för klädsel i vår grupp! Räknade även lite på det och efter idag har jag endast 17 dagar kvar i skolan. Heeeelt galet! Om en månad är vår slutvisning och sedan sticker de som behöver på praktik! cray crayyyy

cc.


chanel

Efter ett tandläkarbesök, två körlektioner, lite jobb i form av street och två svettiga träningspass är jag nu tröttare än nånsin.
Fick även pysslat om mig själv lite emellanåt så nu är jag också ett par Chanel naglar rikare. Deras lack är helt underbara!

smärta

 
Värktabletterna tog slut igår kväll och jag har ett flertal gånger vaknat av sån brutal smärta inatt, förmodligen har jag lyckats dra på mig en infektion efter operationen. Idag har jag iallafall fått utskrivet morfintabletter, ja då kanske ni fattar smärtan? och imorgon ska jag till tandläkaren för kontroll och hoppas nästan på att det är en infektion så att jag kan få pencillin också! Trotsade dock smärtan och tog mig iväg till gymmet idag, körde ett grymt body pump pass men fick gå ifrån zumban pga smärtan, så nu sitter jag här och väntar på att värktabletten ska ta. Hatar verkligen att något sånt ska dra ner en, speciellt när man har så mycket på gång. Och ja, jag saknar min fina pojkvän, på tal om bilden! Han är verkligen den bästa att ha när man egentligen bara vill gräva ner sig och gråta över skitsaker som en utdragen visdomstand, haha! 

Mar. 11, 2013

En morgontrött med skrynklig skjorta & kvällens måndagslyx i form av smoothie. Är helt slut efter att ha gått på högvarv hela dagen, koffeinberoende som jag lyckats bli av alla Celsius på gymmet är det guld värt att ha fått hem fitnessgurus Heat, tackar definitivt dem för att jag hållt energin uppe all day! Nu har jag dock hunnit bli riktigt seg & istället för spinning som var tanken fastnade jag med plugg här hemma. Dock skönt att börja få ordning på saker & ting, ska försöka göra klart alla slutuppgifter nu så snart som möjligt så att jag sedan kan lägga all fokus på körkortet! 


cray cray

Nyduschad och helt slut efter dagens träning. Påväg hem köpte jag med mig tonfisk, linfrön, solrosfrön, bär och yoghurt så nu har jag precis fått i mig lite tonfisksallad och funderar på att slänga ihop lite smoothie innan jag lägger mig. Får se på det! Har legat på latsidan ett bra tag med både kost och träning så nu får det bli ordning på detta. Tänker absolut inte sluta unna mig emellanåt dock, godis är livet, ibland iallafall! 

clean


Amazeballs

Har bränt av en riktigt effektiv vecka samtidigt som jag större delen av tiden också legat hemma med enorm smärta efter visdomstandsoperationen. Men nu är båda avklarade och nu väntas bara käkoperation om ett bra tag. Jag har iallafall fått iväg ett par kompletta ansökningar till några skolor som jag är sugen på samt lite jobbansökningar nu när jag legat hemma & äntligen hittat exakt det jag vill göra det närmaste året. Dock är det en "lång" ansökningsprocess så det gäller att hålla tummarna. Allt rullar förövrigt på väldigt bra nu och jag trivs som bara den! Nu väntas städning, betade av en hel del igår så inte jätte mycket kvar som tur är, sedan blir det iväg till gymmet för spinning & pump! Älskar att inte ha något inplanerat under helgerna & bara göra det som faller en in, var ett bra tag sedan jag hade det såhär så jag njuter för fullt!! 



 
 

7 Månader

 

Mar. 04, 2013

 

Har som vanligt hur mycket som helst att uppdatera om, men tiden räcker inte riktigt till. Efter ännu en helg fylld av festligheter i form av födelsedagsfirande, hotellmys och konsert i Malmö är det tillbaks till vardagen och rutiner på riktigt nu. Tror inte någon kan förstå hur skönt det är att inte ha något speciellt inplanerat på över en månad! Körkort, skola och träning står på schemat framöver och jag är mer taggad än nånsin.

 

Har vart riktigt effektiv idag och det känns toppen efter att igår känt mig otaggad på allt, mja man blir lite lat av att hela tiden bara göra roliga saker! Skola, plugg, övningskörning och gymmet är iallafall avklarat och nu väntar bara duschen för att sedan lägga mig med lite körkortsteori. Imorgon ser dagen ungefär likadan ut och på onsdag väntar Näl och operation (visdomstand). Hoppas det läker snabbt så jag kan komma igång med allt snabbt igen! 


London pics



 

RSS 2.0