The Nike Blast Sthlm


Dead and gone

Trött och glad
Signing out. God natt! 
 
 

Wiiiie

Balklänningen är äntligen fixad och och ja, resten av terminen är överlag redan fullbokad! Jag är så galet förväntasfull på livet just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! I helgen väntas som sagt Stockholm och nordens största träningskonvent The Nike Blast innan mina dansklasser sätter igång nästa vecka och då det även står studentfest & Stylist SM på schemat! Känns skönt att börja komma in i rutinerna igen och tiden bara springer iväg, snart är det London, Magaluf, Student och Summerburst! Gaaalet

golden childs

Mina två favorit killar gjorde min dag när jag kom till min syster tidigare idag. Två små söta systersöner kom snabbt springades för att ge mig en kram av världsklass samtidigt som de förklarade hur mycket de saknat mig medans jag var i Miami. Guld värda!
 
På tal om något helt annat så är det knappt att jag kan gå idag och kroppen har helt och hållet gått in i viloläge efter gårdagens "all in - all out" på gymmet. Uppladdningen inför helgen och nordens största träningskonvent The Nike Blast i Stockholm är igång och jag längtar så jag spricker! 
 
Fina Wille
 

hello sunshine

 

Har spenderat helgen med min bästa. Festligheter, mys, godis, bowling och lite träning har vi lyckats hinna med! Idag har jag även bokat tid för inskrivning på körskolan samt hittat balklänningen som jag så gärna vill ha. Hoppas även att det snart dyker upp en perfekt lägenhet i Kristianstad så att jag sedan kan börja planera mitt liv litegrann! 


workout of the week

Måndag
Promenad 30 min
Crosstrainer 10 min
Body Jam 60 min
Body Pump 60 min

Tisdag
Promenad 30 min
Sh'bam 45 min
Zumba 60 min
Crosstrainer 10 min

Onsdag
Promenad 30 min
Dans 60 min
Fuego 60 min

Torsdag
Promenad 30 min
Sh'bam 45 min
Crosstrainer 60 min
Fredag
Vila

Lördag
Vila
Söndag
Styrketräning 60 min


nike

Är helt kär i denna funktionströjan som jag köpte på Nike Outlet i Miami. Nästa helg väntar Stockholm och The Nike Blast, och jag hoppas få med mig massvis med snygga träningskläder hem! Nu är jag precis färdigpackad, över helgen blir det en sväng till Skåne där det väntas festligheter! 

energi


 

dance

 
 
 

nighty night


Jan. 22, 2013


Heat

Igår startade jag dagen med en snabbis till Torp där jag fick köpt lite smått och gott. Sedan mötte jag upp goa Lina för thai & mys innan även Klara kom hit! Idag har jag spenderat större delen av dagen på gymmet och med att kika tatueringar. Väntar spänt på att få tatueringstid, så snart sitter även nummer 3 & 4 på plats!


Miami - Bahamas - Ocean Drive - Downtown


2013

Var definitivt ett tag sedan jag skrev här. Tanken var att jag skulle försöka uppdatera iallafall någon gång under tiden i Miami, men tyvärr fanns det varken tid eller tillräckligt bra wifi för det! Nu är jag hemma i kalla Sverige igen och försöker skaka av mig jetlagget som så gärna vill sitta i. Kan inte beskriva med ord hur galet bra hela Miami resan var, definitivt en av de bättre upplevelserna i mitt liv! Att jag även numera kan kalla mig själv för Bartender är inte heller helt fel! 
 
 
Efter en underbar mellanlandning hos min efterlängtade pojkvän har jag spenderat de senaste dagarna i skolan och på gymmet! Från att vara trippelbokad ikväll till att ha fredagsmys på gymmet i form av Zumba & Sh'bam med avslutning hemma i soffan, fick min kväll att gå från bra till toppen! Har förövrigt precis bokat både hotell och tåg till Stockholm, dit jag och Julie åker om bara två veckor för en hel helg fylld av träningsglädje och The Nike Blast! Typiskt mig att knappt hinna komma hem innan jag ska iväg igen. Som att Stockholm inte vore nog väntas även en tripp till Skåne och min efterlängtade roommate Emelie nästa helg! Life's all good

RSS 2.0