Sthlm

Som vanligt hinner jag inte landa innan jag åker igen och just nu befinner jag mig på hotellet i Stockholm tillsammans med två goa kollegor. Har haft en riktigt skön dag fylld av god mat och shopping och nu är det mys på hög nivå. Eftersom jag vart bortrest hela månaden försöker jag ta mig ikapp med paradise! Imorgon väntar Globen och Nike Blast! Ska även försöka lösa en bildbomb ifrån resan så fort som möjligt :)

Kata
Puss från thaiVi har det uppriktigt alldeles för bra här. Tyvärr har både jag och Sara blivit sjuka såhär sista veckan, men inte konstigt med det tempot vi haft här i thai. Nu väntar iallafall massage och god mat! 

Thailand


Just nu ☀️

Number 1


Fick precis besök av min fina moster som kom med en sen julklapp. Perfekt till resan då mina 3 av 4 mini Ralph's tagit slut nu! Efter en mysig nyårsafton med mina fina vänner har jag nu nästintill packat färdigt, handlat, solat och fixat alla ärenden som ska göras. Imorgon åker vi till Köpenhamn för en lyxig hotellnatt innan vi flyger vidare till Dubai. Bloggen blir som vanligt ingen prioritet men ni hittar mig som alltid på instagram! 

'14
B


RSS 2.0