två ifrån idag

image descriptionimage description
Underbart väder, känslan av att kunna gå hem ifrån gymmet vid halv 9 ikväll i bara träningskläder var faktiskt lite obeskrivlig, det var ju bara ett par dagar sedan jag gled runt i vinterjacka?! Så njuuut av solen här hemma i Sverige medans jag njuter av den på lite varmare breddgrader!

chasing the sun

 
Super skön dag fylld av sol och underbara, saknade vänner! Fick även in lite Spinning och Zumba så jag är nöjd. Nu har jag precis packat iordning lite och ska strax skypa med bästa Viktor som kom hem ifrån Spanien idag. Om ett par timmar tar jag mitt pickpack och beger mig mot flygplatsen för att sedan åka vidare till Turkiet! Tiden bara rusar iväg, helt galet vad fort det har gått! Nu ska jag packa ner det allra sista innan jag bänkar mig framför Skype!

"Från strut till knut"

 

 

 

Två ifrån dagens Hantverkslektion


Sleep out in the rain

Alla borde skaffa sig en kille som kan sjunga! Jag kommer iallafall somna gott ikväll :-) Natti

workout of the week #12

Måndag
Promenad 40 min

Tisdag
Sh'Bam 90 min

Onsdag
Sh'Bam 45 min

Torsdag
Sh'Bam 120 min

Fredag
Zumba 60 min
Core 20 min
Fys 20 min
Sh'Bam 20 min

Lördag
Promenad 30 min

Söndag
Spinning 50 min
Body Pump 60 min
Body Balance 60 min


-13,5kg sedan Januari!! woho

balstyling

 

 


Merveilleux

Känslan när man vart så nära på att hoppa träningen pga både träningsvärk och huvudvärk, men endå tar sig iväg till gymmet, och väl där kör både spinning, body pump och body balance! Underbart! Nu blir det pannkakor och bigbrother :-)


Rose et jaune

 

Kände verkligen att färgvariationen på dagens inköp var på topp! Eller..? Fick iallafall med mig lite vettigt hem och nu är det bara nedräkning tills vi åker till solen och man faktiskt får användning av alla sommarkläder igen! Nu har jag precis fått i mig lite lax och ska strax ner till gymmet för att sola. Ikväll står väl packning och plugg på schemat, "wop wop!"


Prom

Efter en riktigt rolig personalfest igår och en tidig morgon med balstyling idag är jag nu påväg till torp! Tanken är väl att jag ska försöka införskaffa mig lite nya bikini underdelar då jag haft en tendens att endast köpa överdelar?

Träningsvärken är förövrigt hyfsat brutal efter bl.a. sjukaste fys passet med hela goa Sportlife personalen. Olika parövningar i form av styrka med den andras kroppsvikt och andra vikter var helt klart en upplevelse och sålänge det inte är min chef som håller i passet lär jag nog aldrig mer göra benböj med en vältränad instruktör i famnen! Bjuder även på två av de få bilderna som togs igår!

 


Tjuvstartar

Passade på att använda timmen som var över idag till att börja packa lite smått. Bara för någon vecka sedan sprang jag runt med panik över att jag inte hade några kläder att ta med till Turkiet och sedan dess har jag väl gått och småprovat ungefär hela min garderob + dragit fram massa gamla kläder, så nu var det hyfsat skönt att få bort den där stora högen som på något konstigt vis hunnit uppstå! Och ja, som vanligt lär jag dra med mig ALLDELES för mycket kläder, vet inte riktigt när jag har tänkt att hinna använda allt, speciellt när jag är sådan som hittar mina favoriter och sen får resten liksom bara hänga. Men men!

 

Känns förövrigt som att jag glömt bort vad ordet sovmorgon betyder då jag får ställa väckarklockan på ungefär alla mina lediga dagar. Imorse var jag som sagt uppe "tidigt" för att styla Linn till hennes bal och imorgon ska jag upp ännu tidigare för att styla Julia! Nu ska jag strax promenera ner till gymmet där det väntas fredagspuls, dvs ett "hemligt pass" och efter det är det träning med hela personalen som gäller innan det blir vidare till Butler's för mat!

 


nostalgi 2008 2009 2010

Alltid lika roligt att hitta gamla bilder i bloggarkivet! Dessa är ifrån 2008-2010. Helt galet vad fort tiden går!

"träning är hälsa, hälsa är livet, jag lever livet"

Wop wop, kommer nog att kunna leva på denna dagen väldigt länge och nu längtar jag bara tills Sh'Bamen kör igång på riktigt! Nästa pass kommer att vara den 6 juni! BE THERE ;-) Som tur är får vi köra lite mer av passet imorgon då det är personalfest, för när man jobbar på ett gym är det såklart, hurtigt nog, gemensam träning som gäller innan! Nu tänkte jag passa på att plugga lite när man ändå är helt uppe i varv och både imorgon & på lördag är det balstylingar som gäller! Sedan kommer dagarna att bestå av träning & packning, på onsdag drar vi till Alanya!

PREMIÄR @ SPORTLIFE!

Kom precis hem ifrån gymmet efter att ha kört igenom kvällens pass, tror det kommer bli riktigt roligt! Nu ska jag fylla mig själv med energi i form av massa kolhydrater innan förberedelserna för ikväll börjar. Känns verkligen som att det är en hel show som väntar?! Wop wop

 


eyelashes

Halloj! Kom precis hem ifrån gymmet efter några timmars jobb och ska strax bänka mig framför mitt svenska tal. Imorgon står det fransförlägning på schemat, ska bli så galet skönt att ha lite fransar igen! Förövrigt är det nu hela 70 bokade på Sh'Bam premiären på torsdag!!! Tror det kommer bli grymt!

Turkey


workout of the week #11

Måndag
Vila

Tisdag
Dans 40 min
Zumba 60 min

Onsdag
Core 30 min
Sh'Bam 45 min

Torsdag
Dans 80 min

Fredag
Dans 60 min

Lördag
Sh'Bam 120 min

Söndag
Dans 60 min
Powerwalk 50 min
Sh'Bam 90 min


king of hearts

image description

SH'BAM

image description

Igår var jag hurtig och tog mig iväg till gymmet hyfsat tidigt för att gå igenom Sh'Bamen, sedan skyndade jag mig hem för att göra två provstylingar inför de kommande balerna i helgen! Kvällen blev lugn och imorse var jag uppe med tuppen för att fixa iordning inför Showkidz avslutningsshowen som gick av stapeln idag! Allt gick super och alla barnen är så duktiga, man blir lite av en stolt hönsmamma när man jobbar med barndans haha! Efteråt körde jag även idag igenom Sh'bamen en stund och nu har jag tagit det lite lugnt hemma och njutit av det fina vädret. Om ett par timmar ska jag tillbaks till gymmet för att köra igenom passet ännu en gång med Josefina och Alexander, redan på torsdag är det premiär!! wop wop. Insåg precis att det inte blev något vettigt av det här inlägget men som ni kanske förstår ligger all fokus på just Sh'Bam :-)

photos

image descriptionimage descriptionimage description

criminal dansföreställning

Är helt slut efter en galet stressig dag fylld av bl.a. tandläkar & -kirurg möte, styling, rep och föreställningar. Men trots all stress har det vart så sjukt härlig energi och jag har skrattat mer än på länge både idag och igår! Nu har jag precis duschat och ska strax ner till stan för att möta upp Klara och Fanny, så får vi se vart kvällen leder oss :-) Imorgon är det balstylingar som står på schemat och sedan kommer den närmsta tiden gå till Sh'Bamen innan jag sticker till Turkiet, bloggen är ingen prioritering men lovar att bjuda på en härlig bildbomb när stressen släpper!

110512


Ja


workout of the week #10

Måndag
Sh'Bam 25 min
Zumba 30 min
Spinning 50 min
Powewalk 30 min

Tisdag
Promenad 60 min
Dans 60 min
Body Pump 60 min
Zumba 60 min

Onsdag
Vila

Torsdag
Sh'Bam 60 min

Fredag
Barndans 45 min
Sh'Bam 120 min

Lördag
Sh'Bam 260 min

Söndag
Sh'Bam 160 min

Grym helg!!!!!! Nu ska jag bädda ner mig och typ, dö, Yes

Spikes


you should be dancing

Finner inga ord så trött jag är just nu. Kan ju säga att det inte var super smart att trotsa benhinneinflammationen och skippa joggingskorna när man skulle dansa i 9 timmar. SMÄRTA. Ja. Flår gör jag då också, 2 dagar med sol räckte för att jag skulle hinna både bränna mig och tappa all hud. Det var den negativa delen. Nu till hur skön denna dagen har varit! Den första av tre presentationer är avklarad och jag hoppas att det går lika bra imorgon! Lär vara mörbultad efter denna helgen, men det är ingen vila som väntar för min del för redan nu på fredag är det Criminal Dansföreställningen, som i sin tur betyder rep, rep, rep och rep. Men jag får väl njuta av tanken på att jag faktiskt åker till Turkiet om 2 veckor!

The greatest part of me

 

 


twist

Halloj, bjuder på en snabb uppdatering! Har väl egentligen inte super mycket att säga, tiden bara rinner förbi och jag har fullt upp ungefär hela tiden. Imorgon bitti blir jag upphämtad av Josefina och Alexander runt 7 tiden för att åka vidare mot Göteborg och Sh'Bam utbildningen! Är super taggad efter att ha kört igenom passet ett par gånger med dem och tror att det kommer bli riktigt roligt! Nu ska jag leta upp lite träningskläder inför helgen innan jag hoppar in i duschen. Jaaaa hejdo

Upendo

 

(update : såg nu att den som skrivit detta inte var super bra på att stava, men men)

 


look at the stars, look how they shine for you


skyscraper

 


May 1st

Efter lite dansrep + en långpromenad i det fina vädret har jag precis bänkat mig på balkongen med kyckling sallad och massa C vitaminer! Om ett par timmar blir det iväg till gymmet där det väntas Body Pump och Zumba! Men tills dess blir jag nog kvar på balkongen, sååå skönt väder!!

 


RSS 2.0