20.22

Göteborg och mellandagsrea när man har körtelfeber var väl kanske inte den smartaste idén, men förutom att det var sjukt mycket folk gick det hyffsat bra! Hittade inte så mycket som jag hade hoppats på men kom endå hem med bl.a. en jacka, ett par kängor, två väskor, en klänning och några linnen + några smycken. Imorgon blir det dock en sväng till torp innan förberedelserna inför kvällen börjar, förhoppningsvis blir det inte superstressigt! Har precis målat naglarna, nopprat ögonbrynen och beställt jackan som jag nämnde igår!! "Faux sheep fur coat", längtar! Skulle dock ta 3 veckor men aldrig fel att ha något att se framemot! Nu ska jag testa lite frisyrer tills imorgon, varför har jag kort hår??? asdfgh.
GOTT NYTT ÅR!

20.16

Först var det bihåleinflammation och nu är det även körtelfeber. Känns bra! Fast.. ne. Nu väntar jag på att få svar på leverprovet som kommer visa hur länge jag borde vila. Känns sådär med tanke på att jag ska på instruktörs utbildning om 2 veckor.. men får väl hoppas på det bästa. Imorgon ska jag iallafall ta mig till Göteborg trots alla sjukdomar och trösta mig med lite shopping! Nu blir det film resten av kvällen!
Jag har förövrigt hittat en underbar jacka som antagligen ska beställas imorgon!!

-

Älskar min nya 120 palett som jag gav mig själv i julklapp!!

15.25

Har precis vart lite duktig och rengjort mitt penselsätt och alla penslar! Första gången på 1,5 år... förutom all penselrengöring i skolan vs! Provar en ny strategi idag eftersom att jag mådde hyffsat bra igår när jag fick komma ut en sväng, så nu ska jag låtsas som att jag är frisk och plocka iordning lite på rummet innan jag går till Rebecca för lite mys!

2011

Eftersom att jag ligger hemma och är sjuk, dvs inte har något bättre för mig, tänkte jag slänga ihop lite bilder ifrån 2011!
Det är trotsallt nyår redan på lördag, helt galet vad fort tiden har gått!

2011 invigdes i Skåne Län, där vi gjorde det sista man tänker att man gör i just Skåne, vi åkte skidor!
Upp och ner i samma backe hela dagen. Men med trevligt sällskap blev det en toppen dag!

Tog en sväng till köpenhamn, konstigt nog är detta enda bilden därifrån? Som dock är tagen innan danska gränsen? Helmysig dag förutom att en shopaholic som jag, inte borde befinna sig i köpenhamn utan pengar! 

Stylist SM final i Göteborg

Fick spela barbie åt Jana och dra på mig världens nackspärr efter fotograferingen med Patrick (Det var ingen fläkt som fick mitt hår att flyga...)

Invigde sommaren med att åka ner ännu en sväng till Skåne för Siestafestivalen, en riktigt härlig vecka med massa goa människor!

Impuls kvällsdopp

Plusawards

Avslutning i smögen, hel positiv kväll med många goa skratt!

Min andra tatuering tog plats på armen!

Tog ännu en sväng till Skåne och Åhus där det blev ett par toppen dagar fyllda med underbara människor!

Midsommar i Kungshamn/Smögen

PEACE&LOVE - åkte för ovanlighetens skull uppåt i landet för ännu en festival. Grym vecka med underbara människor!

Tog en sista minuten tripp till Bulgarien och Golden Sands där det bjöds på sol, värme, roliga polacker och snygga tyskar? hmm

Åhus Beachhandboll - 3 galna dagar

Var snyggast i spegelhuset på Liseberg... haha eller..

Besökte även Turkiet, en galen vecka fylld av twister, nattdopp, tattoos, sol, bad, impuls, äventyr och trevligt sällskap!

Efter en natt i Sverige åkte jag tillbaks till värmen, Rhodos! Träffade på Marcus från linköping som bjöd på Champagne och Musslor. Rolig vecka med massa äventyr!

Efterlängtad klassfest med övertaggade brudar!

Sen har vi alla hundra kvällar utan riktigt bildbevis, kanske bjuder på några mobilbilder någon dag!
Nu ska jag sova! natti på er

right now, i miss my blonde

Känner knappt igen mig själv i blondt hår, trots att jag hade det för ett halvår sedan?
Just nu vill jag ha den färgen igen, men det får nog vänta tills sommaren!

sometimes the wrong choices take us to the right places

 

Tog mig iväg till Sportlife imorse och i januari börjar jag jobba där!! woop wop. Efter mötet gjorde jag fransförlägning, kände mig lite jobbig som kom dit med bihåleinflammation, men det visade sig att hon som gör mina fransar också hade det! haha, lite extra skönt att hon visste hur det känns när man ska ligga och blunda i en timme! Bjuder på en bild ifrån senaste gången jag gjorde fransar, denna gången fick jag dock lite extra fransar så att de ser lite tätare ut till nyår!

forget all the reasons why it won't work and believe the one reason why it will


18.41

 

Blev en tur till närakuten där jag fick pencillin för bihåleinflammation. Imorgon har jag möte på Sportlife 10.30 och sedan tid för fransförlägning 12.00, hoppas verkligen att jag mår tillräckligt bra för att ta mig iväg dit!! Nu ska jag försöka äta riktig mat för första gången sedan julbordet i lördags och sedan ta ett långt bubbelbad i förhoppning om att vara frisk som en nötkärna imorgon bitti!

wonderful life - my queen and my empress

Vaknade femtioelva gånger inatt, antingen med hackande tänder, eller av värmeslag, eller med andnöd, eller bara pga den allmäna febern. asdfghjklöä känner jag på det. Vet inte om det är tur att det är lov eller inte när man är sjuk? Men tills på tisdag måste jag iallafall vara frisk känner jag! Förhoppningsvis släpper febern så jag slipper vårdcentralen imorgon. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och väntar på att mamma ska komma hem med isglass och halstabletter så att jag kan tycka ännu mera synd om mig själv! Hoppas ni mår bättre!!


cinema fever, christmas eve

Precis hemkommen ifrån mina kusiner där det blev julfirande som vanligt! Huvudet bultar, halsen gör ont och illamåendet smyger sig på. Vet dock inte om det beror på all julmat eller på febern? Skulle egentligen följt med till min systers pojkvän och hans familj en sväng ikväll men kände att det inte riktigt går för sig med tanke på hur jag mår.. Så nu ska jag bädda ner mig i sängen framför någon mysig film! God jul!

go ahead, make my day


December 23

Fick hem en avi idag, kunde verkligen verkligen inte lista ut vad det var för något. Så när jag skulle gå bort till gymmet hämtade jag ut paketet, som innehöll parfymen jag vann för några dagar sen! Jimmy Choo. Väl framme på gymmet (efter en promenad i ösregn) var Zumban inställd. Blev 20 minuter på bandet innan jag bestämde mig för att vandra hem (i regnet) igen. Nu har jag precis duschat och ska strax bort till min syster för uppersittarkväll med bingolotto och julmys.


Svar på tal



Anonym om love this pic:
vart beställde du din resa ?? :)


Anonym om fuerteventura corralejo:
vart beställde du din resa till las palmas????

Resan är bokad på Ving.se! Dock blev den såklart (typiskt) uppskjuten så vi får se hur det blir!

rhodos


love this pic


Life's good, so i'm feeling great

Kom precis hem ifrån julavslutningen i skolan, där vi fick resultaten från Stylist SM. Vår grupp hamnade som reserv till finalen, men tredje bäst i Uddevalla är väl inte helt fel det heller! Klasskampen gick mindre bra där vi hamnade i finalbotten, men vi var grymma endå! Nu ska jag njuta av att det äntligen är lov!!

 


tjäna pengar på din blogg!

Några av mina vänner har börjat använda denna sidan, för att tjäna pengar på sin blogg!
Tydligen har en vän till dem tjänat nästan 5000kr, så nu provar även jag på detta:

like crazy


las palmas de gran canaria

Ska strax iväg till min syster för att boka resa till Las Palmas, Gran Canaria!! Ville helst åkt till Fuerteventura men det var ingen som var så sugen på att åka enda till Karlstad för att ta flyg därifrån. Men den 16 Januari bär det iallafall av!! (Bilder ifrån Egypten förra året)

Jimmy Choo

Vaknade med ett litet sött paket hängande på dörren, en tidig julklapp från mamma innehållande ett nagelkit! När jag kom hem väntade lite julklappar jag beställt till mig själv på sängen, och nu när jag kikade in på mailen, visar det sig att jag vunnit en Jimmy Choo parfym! Lite mini julafton? Underbart!

 


fuerteventura corralejo


Precis vart hos min syster en sväng, där det blev lite reseplanering. Förhoppningsvis ska vi lyckas klämma in en tripp till Fuerteventura i Januari, mellan min instruktörs utbildning och kick off! För sedan börjar jag jobba, de ni! Då blir det att vara hemma i kalla Sverige fram till Maj, minst. Så, hoppas hoppas! (Bild tagen i Egypten förra året)

secondhand & thai

Mötte upp Linnea och tog en sväng till secondhandbutiken, Linneas första gång så var lite intressant att se. "Det var värre än Ullared" enligt hennes beskrivningar! Haha. Fick köpt mig en oversize tröja och ett par skor, glasen var lite random men kostar de 5kr/st är det nästintill tvunget.. Efteråt blev det thai och nu kom jag precis hem. Har planerat att städa lite, så kanske dags att ta tag i det! japp


fjärde advent spenderas med Burlesque arbete & filmanalys


whatever makes you feel bad, leave it. whatever makes you smile, keep it


15.38

Om 1.5 timme går bussen till Orust där det vankas festligheter!

we can't plan life, all we can do is be available for it

Sitter just nu och kikar igenom Funkykidz filmer med koreografier till nästa termins danskurser, sådär roligt på fredagskvällen. Insåg precis att nästa vecka lär bli ganska spännande, förutom att det är jul kommer vi även få reda på vem som går vidare till finalen i Stylist SM, det ska bokas biljetter till COLDPLAY och sedan ska det stämmas av litegrann med Sportlife! Med andra ord, en vecka som jag ser fram emot!!! Men nej, nu bäddar jag ner mig i sängen med Lauren Conrads bok L.A Candy. Natti


some details of today, december 16th & sun


friday i'm in love

Fredag, men endå lika stressigt som alla andra dagar denna veckan, känner mig påväg till en rejäl förkylning, nyser, hostar, snorar, ah u name it, så idag blev det ingen skola för mig. Med tanke på instruktörsjobben är min största rädsla just nu att bli sjuk! Trots detta ska jag ner till stan om några timmar för att springa några ärenden och träffa efterlängtade Rebecca en stund eftersom jag inte hann det igår. Efter det ska jag iväg till gymmet för Zumba Party Release och sedan avsluta fredagen hemma hos min syster genom att leka frisör och färga hennes hår och bara ta det lugnt! Imorgon blir det iväg till Orust för att fira några vänner till Anna, varav en träffade vi första dagen nere i Alanya i somras, så det kan nog bli kul!


now and then it's good to pause in our pursuit to happiness and just be happy

När jag var yngre undrade jag varför de alltid sa i filmer att skor & väskor är en kvinnas bästa vän, jag som inte var ett dugg intresserad av varken skor eller väskor. Nu förstår jag vad de menar. Trots att jag inte är i behov av något av det är det alltid det jag dras till av någon anledning.
Så om någon skulle se mig just nu, med min gröna funkis tshirt från peace&love och mina nya kilklackar, bänkad framför kung fu panda 2 (som blev uppskjuten p.g.a. julklapps shopping över internet) kan man nog undra vad den människan skulle tro... Men faktum är nog att jag måste ha gått och blivit skogalen någonstans på vägen. Idag inhandlades nämligen tredje paret klackar på 2-3 veckor! Och som julklapp blir det en tur till ikea för att inhandla bl.a. hyllor att ställa alla mina skor på.. (fick ett litet raseri utbrott när mamma slängde alla skor i en sopsäck & in i klädkammaren hehe). Så ja, där har ni dagens onödiga information! natti

 


 


deltävling Stylist SM - påfågel


You make a rainy day a sunny day

Tröttare än tröttast efter en dags praktik som avslutades med massvis av impuls shopping, så där rök shoppingturen till göteborg på lördag! Men nöjd är jag iallafall, längesen jag hittade så mycket på en och samma gång! Passar på att bjuda på en bild ifrån en av sommarens goa kvällar innan jag bänkar mig framför Kung Fu Panda 2!

 


 


you'll be suprised to know how far you can go from the point where you thought it was the end

Precis blivit klar med en av tre uppgifter som ska vara klara nu innan lovet, insåg även att jag nu har 3 x 80 min lektioner att arbeta med de resterande 2, så det känns skönt!! Nu ska jag bädda ner mig med Lauren Conrads bok "L.A Candy" som söta Frida lånade ut till mig idag! Natti

bodyjam

Med världens träningsvärk drar jag mig iväg till gymmet för ett pass av Body Jam.
Höll på att somna framför tvn precis, känner att detta inte är min dag riktigt, men men, what 2 do, jag kör endå!

life becomes so much better when you decide not to care. just live for the moment and don't let the drama bring you down


life is really simple, but we insist on making it complicated

Efter en dag med lucia firande, fika och en sväng på stan ska jag unna mig lite pizza sådär innan det blir vidare till gymmet för ännu mera Zumba! Fick även skickat iväg instruktörs avtalet idag, så nu väntar jag bara på utbildningen som är i januari! läääängtar

i'm addicted and i just can't get enough


the most rewarding things you do in life are often the ones that looks like they cannot be done

Kom precis ifrån duschen efter ännu ett Zumba pass, denna gången stod även jag på scenen! Var riktigt roligt men sjukt jobbigt eftersom att man måste ge 110% hela tiden, och ja, svettigt blev det, kände hur jag gled runt där bredvid Julie och mitt i passet lyckades jag vurpa! Haha, men trots det kändes det väldigt bra och nu längtar jag tills jag får ha mitt egna pass! Helgen förövrigt har bestått av bl.a. Black party i fredags och mys med thai och annat gott igår! Riktigt bra helg! Nu laddar jag om inför näst sista skolveckan och ännu mer träning! Ska även försöka trycka in en liten shoppingtur till göteborg på lördag! mja

 


en ifrån Stylist SM


babes


live right now. just be yourself. it doesn't matter if it's good enough for someone else

Helt galet vad fort tiden går, redan december? Dock ingen snö än, förutom ett litet snöfall i natt som jag missade helt? Iallafall, jag njuter för fullt av att morgondagen är veckans sista skoldag och att det sedan är knappa 2 veckor kvar till ännu ett lov! Just nu går min tid mestadels åt träning, framförallt inför instruktörsjobben, men det känns helt okej att inte kunna ignorera gymmet längre! Imorgon blir det även helkroppsmassage i 60 min efter skolan, kan verkligen inte klaga! Natti



no one comes with a "clear history" button, so you have to accept their past


Lyckorus

Dagen började med sovmorgon, för att sedan ta mig vidare till praktiken. Helt galet vad jag trivs där, helt underbar personal! På lunchen fick jag ett samtal ifrån Bliss Dance Acedemy, som jag var på audition/jobbintervju hos för 2 veckor sen, och det visar sig att jag ska åka hela vägen till kungsbacka imorgon för att skriva avtal och få information om mitt nya jobb! Så nu har jag lyckats dra på mig två instruktörsjobb! Längtar!
Efter praktiken gick jag en sväng på torp, hittade absolut ingenting. Fick dock köpt mig uniq one och colourbomb, två helt underbara produkter för håret! Lyckades även få med mig en locktång som vi har i salongen i skolan som också är helt underbart bra! Nu ska jag sätta på någon mysig film och njuta av min hemmagjorda och faktiskt nyttiga sorbetglass som jag gjorde för en stund sen!


P.S, det är fredag imorgon, kan det bli mycket bättre?

RSS 2.0