collide


in my new shoes, bear costume and zumba wii


wayne's coffee


puss in boots

Efter att ha spenderat hela dagen på buss/tåg är jag äntligen hemma och nu känner jag hur alla måsten kommer tillbaks. Måste till skatteverket, vuxenpoäng?! Sedan är det tillbaks till skolan imorgon och jobb efter det. Min garderob behöver rensas ut och ett nytt klädställ skulle inte vara fel efter att det nuvaranda rasade för ett tag sen.. Nej nu ska jag kika klart på Mästerkatten innan det blir natta för min del!

new in, spring shopping


framfeur

Just nu befinner jag mig fortfarande i Skåne efter ett par hel mysiga dagar fyllda av solsken, shopping och underbara människor! Imorgon blir det en lång dag bestående av tågåkande innan jag är hemma i Uddevalla igen, där det väntas Sh'bam! Nu blir det Melodifestivalen!

off to åhus

Om en stund sätter jag mig på tåget mot Åhus och Skåne. Ska bli riktigt underbart faktiskt! Har även lyckats få sålt väldigt mycket av mina gamla kläder så mer än hälften av min packning består av sånt som ska säljas, men att agera fraktbil för en dag får det väl vara värt! Uppdateringen lär vara halvdan resten av veckan men förhoppningsvis överlever ni endå! I'm out :-)

follow your own light

Efter en lång dag fylld av fransförlägning, lite små shopping och jobb i Stenungsund är jag äntligen hemma! Ska strax baka lite kladdkaka innan jag ska packa inför Skåne trippen. Imorgon blir det ännu mera jobb och även mys med klassen innan jag som sagt åker till Skåne på onsdag!

workout of the week #2

Måndag
Brottning 30 min

Tisdag
Powerwalk 50 min
Zumba 60 min

Onsdag
Powerwalk 50 min
Core 30 min

Torsdag
Powerwalk 70 min

Fredag
Barndans 45 min
Body Jam 60 min
Powerwalk 45 min

Lördag
Barndans 45 min
Powerwalk 90 min
Zumba 60 min

Söndag
Promenad 30 min


follow me @ instagram

Follow me @instagram - malinahlqvist
Igår åkte vi som sagt ut till Klara där det blev tacos, chokladfondue och massa mys! Nu har jag varit hemma en stund nu och fixat lite inför min lilla resa till Skåne på onsdag! Ikväll blir det en sväng till Rebecca och ännu mera mys för att ladda om inför 2 fullspäckade dagar innan jag som sagt åker söderut!

question

Har fått en kommentar 2 gånger nu, om hur många månader jag har på gymmet? Förstår inte riktigt frågan, hur länge jag är bunden?
Och alla kära anonyma kommenterare, lämna ett namn eller/och en länk så får ni garanterat svar fortare! :-)

just do it

Spenderade 4,5 timmar på gymmet idag, känns bra!! Nu har jag precis duschat och om ett par timmar bär det av till Klara för massa mys med bl.a. melodifestivalen där vi såklart hejjar på Simon och Youngblood! Imorgon måste jag börja packa lite smått inför ett par dagar i Skåne, och innan jag åker ner dit är det jobb och myskvällar som står på schemat! Trivs så galet bra med mitt liv just nu, underbar känsla!

 


if you want something, you have to work for it, if you don't get it, work harder

Mätte mig för en stund sen och det visar sig att jag har gått ner 3 cm runt midja och rumpa, Woho!
Peppande, så nu drar jag iväg till gymmet för ytterliggare lite barndans och sedan blir det Powerwalk och Zumba!

Countdown

Det blev både BodyJam och en Powerwalk efter Showkidz passet, kom även hem helt slut för en stund sedan efter att ha kört Zumba på Wii hos min syster! Glömde även berätta att jag betalat in bokningsavgiften på Napa resan idag, så nu är det bara att börja räkna ner! Nu ska jag strax sova, imorgon blir det upp tidigt för ännu ett Showkidz pass och lite Zumba efter det!

break

Kom hem för en stund och har precis bytt om och fått i mig lite mat. Äntligen lov!! Och nu ska jag iväg för att jobba.. Men jag klagar inte för det! Ikväll skulle jag egentligen åkt till Munkedal för middag med massa goingar men känner att jag varken orkar eller kan med tanke på att jag jobbar både idag och imorgon bitti. Istället blir det Body Jam efter barndansen och lite mys här hemma!

akustisk konsert


why ain't I a hairdresser? I'm in love with my own hair

Är lyckligast på jorden. Kan inte minnas senast jag var så nöjd med mitt hår! För de som inte vet om det så var det knalloranget innan jag la i en toning a la ombre style! Bilden gör inte håret rättvisa då det är mer beiget än oranget, men åh så glad jag är!! Lyckorus

Reminder


make it happen. Shock every single one of theme

Ingen praktik idag, så nu ska jag strax iväg till gymmet! Idag ska jag även försöka hinna städa och plocka iordning lite, göra klart ett arbete och eftersom att jag inte kan hålla mig ska jag även tona håret innan det eventuellt blir konsert ikväll, annars Zumba!

ayia napa


new hair colour

Alla hjärtans dag spenderades med 50 min Powerwalk och 60 min Zumba innan jag gick till Johanna där det blev mys. Dagen idag har jag spenderat hos frisören. Är numera morris! .. Iallafall de närmsta 2 veckorna innan det blir nyansering/toning. Känns sådär... men men. Förresten, minns ni jobbintervjun jag skulle på för ett par veckor sedan? Jag fick jobbet!! Vet dock inte om jag ska ta det än. Men nu ska jag iallafall ta mig iväg till gymmet!

if you're not failing, you're not trying hard enough

Att jag var uppe så tidigt imorse var ett riktigt under! Nu har jag precis kommit en bra bit på mitt Nk arbete och det är väl ungefär det jag gjort sedan jag kom hem. Första lektionen idag bestod av brottning, en sport som jag verkligen inte förstår mig på, men det ska väl finnas något för alla! Sedan hade vi massage även denna veckan på hälsopedagogiken för att sedan avsluta dagen med samhäll och redovisning. Skönt att ha det gjort. Nu vill jag egentligen dra på mig träningskläderna och traska bort till gymmet men det tillåter inte riktigt benen. Får hålla ut tills imorgon då jag först ska på Fannys diplomering i step (?) innan det blir Zumba!

07.27


workout of the week #1

Måndag
Boxning 45 min
Promenad 20 min

Tisdag
Barndans 45 min

Onsdag
Powerwalk 50 min
Crosstrainer 20 min

Torsdag
Zumba 60 min
Powerwalk 60 min

Fredag
Barndans 45 min
Body Jam 60 min

Lördag
Barndans 45 min
Powerwalk 40 min
Zumba 60 min

Söndag
Zumba 60 min
Sh'Bam 45 min
Powerwalk 50 min
Crosstrainer 10 min

Känns lagom bra!

you won't regreat it, so get up off that couch and do it.

Nu drar jag mig iväg till gymmet för Zumba och Sh'bam! Kanske en Powerwalk emellanåt också? Yes

next time you're stressed, take a step back, inhale and laugh. remember who you are and why you're here. you're never given anything in this world that you can't handle. be strong, be flexible, love yourself and love others. keep moving forward

-

the greatest pleasure in life is doing what people say you couldn't do

Är helt slut. Var uppe med tuppen imorse för att ta mig iväg till gymmet och barndansen. Efteråt provade jag som sagt vattenmassage, kan väl inte kalla det massage men det var riktigt avslappnande! Sedan blev det 30 min powerwalk innan 60 min Zumba. Efteråt visade Julie mig lite nyttiga saker ang. salarna och personalrummet, så nu börjar jag sakta men säkert lära mig hur allt fungerar på Sportlife! När jag kom hem hann jag inte mer än att duscha innan jag däckade i sängen och lyckades sova i 2 timmar. Som sagt, är verkligen helt slut! Så nu har jag spenderat kvällen framför She's the man och Gladiatorerna med mamma och ska strax bänka mig framför naturkunskapen. Älskade lördag, right?

med fria händer på hantverken


make the changes to finally get where you want to be. you will thank yourself later

Kom precis hem ifrån gymmet efter lite jobb och barndans, såklart kunde jag inte stå emot så blev ett Body Jam pass efteråt! Har egentligen haft träningsvärk i ett par dagar nu men jag fattar inte vad som hänt, måste vara något fel på mig.. träningsberoendet börjar tränga sig på! Imorgon kör jag ännu ett barndans pass, sedan hade jag även tänkt unna mig lite vattenmassage innan Zumban! Dagen idag har vart riktigt bra. Startade med att jag gjorde manikyr och spamanikyr på Julia som var på besök innan vi gick över till skuggning och hår. Sedan gjorde vi klart vårt samhällsarbete, äntligen!!! Och sist men inte minst blev jag även klar med Engelskan. Helgen blir lugn och om en timme drar jag mig bort till min syster för att spela lite Wii. Det ska även övningsköras under helgen så håll er ifrån vägarna! Hehe. Hmm.. ja, förövrigt så säljer vi just nu ljus för klassen så om någon är intresserad av att sponsra våran klasskassa och BRIS eller bara sugna på att uppdatera ljusstaken där hemma med något förgglatt kanske, så är ni välkomna att höra av er till mig!

duktiga vänner, lyssna och njut!


have fun when you workout and it won't feel like work

Underbart att statistiken håller sig uppe trots att jag börjar känna att mitt liv inte består av annat än träning, skola och jobb! Ska strax hoppa in i duschen efter ett Zumba pass och 60 min powerwalk på gymmet! Imorgon är det första riktiga klassen med ABS Showkidz på Sportlife, tror det kommer bli super! Är uppbokad varje dag februari ut just nu, och jag måste påpeka att det känns riktigt bra!

två nya

Det är omöjligt att jobba ute på torp utan att komma hem med något. Blir alltid en runda i lite butiker på lunchen och ja, här har ni resultatet ifrån idag. 2 transparanta långa skjortor! På vägen hem såg jag att jag inte längre var reserv på Zumban så nu ska jag strax iväg till gymmet!

"It takes 4 weeks for you to notice your body changing, 8 weeks for your friends to notice, and 12 weeks for the rest of the world to notice. Give it 12 weeks. Don't quit."

Börjar bli lite smått trött på csns nya regler och efter att ha försovit mig (ovanligt) fick jag bli hemma hela dagen. Kändes ganska ovettigt så jag tog mig iväg till gymmet en sväng för lite konditionsträning. Nu har jag precis duschat och ska strax äta lax, potatis och citronsås, världens godaste mat!! Sedan bär det av till Sportlife för jobb 17-20!

you've got to work for it, so stop wishing and start doing


and now I want Vans..


work

Precis hemkommen ifrån skolan, under sista lektionen fick vi lära oss lite inställningar i fotostudion och känner att det kliar i fingrarna, kanske dags att börja använda min systemkamera lite mer! Fick även en förfrågan förut och fr.o.m. imorgon kommer jag inte bara vara instruktör på Sportlife utan även anställd för Kidz Cluben! Nu ska jag käka lite och byta om innan jag tar mig iväg till Stenungsund för ännu mer jobb!

Sportlife

Måndagar brukar inte vara någon favorit men just denna dagen har vart riktigt bra faktiskt! Startade dagen med ett boxningspass på idrotten, för att sedan ha avslappning och få massage på hälsopedagogiken. Smet sedan iväg ifrån samhällslektionen för att möta upp Rebecca och kika på Östrabos hårshow innan det blev thai! Blev även inringd till Sportlife idag där jag fick hoppa in för Ida och ha Kidz Club, så det är där jag har spenderat de senaste 5 timmarna. Man borde inte få kalla mitt jobb för jobb, det är så galet roligt!

winter winds

Har haft fullt upp hela helgen, därav den dåliga uppdateringen! Men det kompenserar jag genom att bjuda på lite bilder. Har vart en riktig tjockis helg med massa gott. I fredags var Linnea här och vi bakade som sagt kladdkaka, riktigt mysig kväll! Igår var jag uppe med tuppen (kändes det iallafall som) för att följa med Fanny till Friskis. Efter lite fuego åkte vi ner till Mortens där det blev lunch och senare på kvällen gick vi och köpte thai och bänkade oss framför Gladiatorerna. Idag vaknade jag upp hemma hos Fanny och efter ett par timmar tog jag mig iväg för att först köra lite Zumba på Sportlife och sen Sh'bam på Motionshuset! Nu är jag helt slut och som vanligt på söndagskvällar är det bara att ladda om inför den kommande veckan.

jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig


follow me @instagram - malinahlqvist

Efter många om och men har jag precis spenderat senaste timmen med att rensa ur min instagram på cirkus 400 bilder så att ni nu kan följa mig utan pinsamheter! Kvällen har jag spenderat tillsammans med Linnea och massa gott, imorgon blir det upp tidigt för att ta mig iväg till Friskis där det blir Fuego!

coco

Efter en hyfsat lugn dag på praktiken och ett antal försök till att plugga har jag precis lagt mig i sängen med varm oboy, grädde och chokladkross. Förhoppningsvis ska jag lyckas bli klar med filmrecensionen nu. Det ska förövrigt bli otroligt skönt med helg, jag ska njuta lite extra då det är min sista lediga helg på si så där 12 veckor!

låt den rätte komma in

Ska aldrig mer träna med träningsvärk. Kände mig som minst 150 år gammal när jag stog där mitt i smeten på BodyJamen och knappt orkade röra mig. Nu har jag iallafall vart hemma ett par timmar och försökt komma igång med pluggandet, funkar sådär, istället har det planerats massor inför sommaren, tror det kan bli grymt! Men nu äntligen ska jag kika klart på filmen som vi ska rescensera innan jag lägger mig. Imorgon har vi studiedag, men såklart, hurtig som jag är ska jag till praktiken endå! Fråga mig inte varför..
Förövrigt så längtar jag tills på fredag då det blir kladdkakebak med Linnea! Ska äntligen få synda lite!

body jam

Har precis tagit plats i soffan redo för en eftermiddag full av plugg, i hopp om att lyckas vila bort träningsvärken, men såklart inser jag att jag glömt att avboka Body Jamen och eftersom att man måste avboka minst 2 timmar innan passet har jag inget annat val än att dra på mig träningskläderna för att promenera bort till Sportlife om en stund.. Jaja, what to do, ska endå fixa lite papper där så det är väl bara att ta sig iväg!

RSS 2.0