South Beach, Miami

Är helt galet slut efter dagens två träningspass och nu efter lite pizza och en dusch väntas packning. Jag brukar alltid vara ute i god tid och ha allting fixat långt innan jag ska någonstans, men denna gången har jag faktiskt inte hunnit med knappt hälften av det jag hade behövt. Imorgon åker jag som sagt mot Skåne där jag blir kvar tills på lördag för att sedan ta mig an en 25 timmars resa till Miami (med en mellanlandning på cirkus 12 h). Så trots att jag bara vill bädda ner mig framför en film just nu så ska jag strax ta tag i det sista inför USA! 

Booked

Wiho, äntligen bokad till The Nike Blast i Globen tillsammans med några utav mina härliga kollegor på Sportlife!

Som grädden på moset tar jag mig iväg till gymmet för att fira genom lite Spinning och Combat med goa Rebecca! 


relief

Har haft en super mysig långhelg tillsammans med min underbara pojkvän, fredagen bjöd även på lite julmys med min kära syster! I söndags tog vi oss iväg för att kika på mina söta danselever och deras avslutningsshow, går verkligen inte att motstå den där "stolt hönsmamma" känslan! En paus från träningen blev det även i helgen och det där med att tänka på vad man äter har jag släppt för år 2012. På torsdag åker jag ner till Skåne och sedan vidare mot Miami på lördag, där jag blir kvar i 4 veckor. Känns helt galet! Idag har jag iallafall lyckats beta av de tre kurser som avslutas nu innan jul samt alla uppgifter som ska vara gjorda och nu har jag precis bäddat ner mig i sängen. Tänkte passa på att ladda om inför morgondagen som faktiskt bjuder på min sista skoldag för detta året! 

Weekend

 

workout of the week #10

Måndag
Crosstrainer 25 min
Body Combat 60 min

Tisdag
Promenad 30 min
Body Pump 60 min
Zumba 60 min

Onsdag
Promenad 30 min
Street 50 min
Spinning 50 min
Body Combat 60 min

Torsdag
Vila

Fredag
Promenad 30 min
Zumba 60 min

Lördag 
Vila
Söndag
Promenad 40 min
 

8 days to go!


candy

Idag byter jag ut träningen mot en fet godispåse. En hel hög med plugg väntar så det känns välbehövt!
Just nu njuter jag av lugnet före stormen innan jag bänkar mig framför den första hemtentan för kvällen.
 
Och jag veeeeet, jag tjatar om det, men försöker få in i min skalle att jag redan nästa vecka åker till MIAMI!!!
Förhoppningsvis kommer jag hem som en glad och utbildad bartender med en gnutta solbränna! Sedärja
 

fruity

Trots två sköna dagar på spa var jag bara tvungen att köra slut på mig själv direkt när jag kom hem, 60 min Body Pump och hela 90 min Zumba fick det bli! Redan nästa vecka åker jag till Miami och jag känner stressen komma krypandes över allt som måste fixas innan. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt innan helgen så att jag kan njuta av ett par dagar med min underbara pojkvän. Nu får det bli film och lite frukt för att ladda om inför morgondagen! 

sankt jörgen park resort & spa


workout of the week #9

Måndag
Promenad 60 min
Body Pump 60 min
Body Combat 50 min

Tisdag
Promenad 30 min
Spinning 50 min
Zumba 60 min

Onsdag
Promenad 30 min
Street 50 min
Spinning 50 min
Body Combat 60 min

Torsdag
Promenad 50 min
Body Pump 60 min
Sh'bam 45 min

Fredag
Promenad 40 min
Barndans 50 min

Lördag
Promenad 50 min
Barndans 70 min

Söndag
Vila


cocktail

Efter ett par dansklasser, städ och lite ärenden ska jag strax möta upp bästa Sara för att ta en tur till Butler's. Imorgon väntar Sankt Jörgen Park Resort & Spa där jag blir kvar tills på tisdag! Nedräkningen till Miami är förövrigt igång på riktigt nu, och redan om två veckor sitter jag på ett flyg till Philadelphia för ett byte mot slutdestinationen och fyra veckor i värmen. Trivs!


Dec. 01, 2012


RSS 2.0