air

Innan gårdagens jobb. Nu väntas gymmet och Sh'bam övande. Ev. lgh visning samt laga min spruckna iphone står också på schemat idag innan ännu en jobb kväll. Imorgon väntas jobb i Vänersborg sedan tar jag "helg" ett par dagar! 


nike


leo

 

Jun. 27, 2013


Jun. 27, 2013

Dagen har spenderats med lite torsdagsmys med bästa Lina och om någon timme väntas det jobb 17-20.
Ikväll ska jag möta upp Fanny och ta en sväng på stan då butikerna är öppna till 22 och sedan laddar jag om inför helgens jobb! 


Jun. 26, 2013


Jun. 25, 2013

 

Efter jobb 07-14 är jag helt slut, super lugnt på gymmet dagar som denna men det är nästan värre än att ha fullt upp. Fick pluggat lite drinkar inför helgen iallafall, allt känns så mycket mer logiskt nu än när jag var i Miami och skulle trycka in 52 drinkrecept på en gång! Nu försöker jag ladda om inför två härliga träningspass i form av body pump och zumba, och ärligt så längtar jag redan tillbaks till sängen.. oh well, c u


Jun. 23, 2013


Cozy


Jun. 22, 2013

 

 


även fast jag ibland bara velat ge upp

Skulle jag just nu inte kunna ha det mycket bättre. Tanken slår mig emellanåt, vilken tur jag har haft. Att kunna kalla mig själv för bartender, instruktör, barndansansvarig samt receptionist vid 18 års ålder. Det är galet. Menar inte att det kommit gratis, nej, mycket blod svett och tårar men åh så värt det. Att jag överhuvudtaget har ett jobb är verkligen guld värt. Igår hade jag möte med min chef och ser verkligen fram emot vad som kommer framöver, har även vart förbi GG och gått igenom allt samt skrivit anställningsavtal så nu måste jag bara leta fram drinklistan igen! Lyckorus. 

Jun. 19, 2013


Jun. 17, 2013


Jun. 15, 2013

 

 

 


Jun. 14, 2013


sommar

Haft tre otroliga veckor med studentfirande av alla dess former. Nu är jag dock nöjd om jag får till lite rutiner igen. Just nu är jag inne på min första jobbvecka i vuxenlivet och eftersom jag har ett galet roligt jobb kan jag inte klaga!  Håller även på att fixa iordning mitt sovrum för fullt, då jag var helt 100% på att jag skulle vara arbetslös efter studenten var jag också helt säker på att vägarna ledde till plugg i Stockholm. Dvs har mitt sovrum blivit stående som en garderob med en säng i ungefär! Än så länge är jag supernöjd och bilder lär komma upp när det blir färdigt. Idag väntas fransförlägning, samt bli av med mina klor till naglar innan jag ska iväg och träna för första gången på cirkus en månad! Det kan gå helt hur som helst! 

Jun. 10, 2013


Jun. 09, 2013


RSS 2.0