#4349


Shiver

Sitter just nu på V's jobb och ser på när han svettas. Vad gör man inte? Lär bli kvar här en bra stund till så passar på att bjuda på ett snabbt inlägg. Gårkvällen bjöd på både det ena och de andra och idag har större delen av dagen spenderats nerbäddad i sängen framför lite film. Imorgon väntas det fikamys med finaste Elin och på tisdag blir det förhoppningsvis träning igen!! 

Fire


Lindesnäs

Efter två underbara dagar är jag helt slut, känns i kroppen att jag är sjuk och det tar något galet på krafterna. Hoppas att det släpper snart! Redan om två veckor bär det ju av till Göteborg för ännu en barndans utbildning! Helt galet vad fort tiden går nu, känns dock ganska skönt då jag faktiskt längtar lite smått efter hösten (?!) bara att få mysa ner sig i någon mysig tjockis tröja och en stor halsduk, och att få in lite rutiner igen! Nu ska jag vänta på att mitt hjärta ska ringa innan det blir sovdags för min del. Natti! 

26th of july

 

Saltholmen

Underbar dag med goaste Victoria ute på Saltholmen! Vädret var på topp och man kan väl säga att vi hade en hel del att ta igen efter att inte ha setts på cirkus ett år! Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska väl strax sova. Imorgon var egentligen tanken att jag skulle tagit mig ut till Lysekil för att träffa efterlängtade Elina men blir istället kvar i Uddevalla för att ha pass på gymmet. Helgen lär förövrigt bli toppen då det vankas både det ena & de andra och jag ska som vanligt försöka bjuda på lite bilder! 


ivy & gold

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blazer




#2

Hemma efter 3 fina dagar i Oslo. Igår var en otroligt sorglig dag, det som hände i Norge för ett år sedan känns overkligt och att se 60 000 sörjande människor nere vid Aker brygge under minneskonserten för Utöya kändes bara sjukt. Vi hann även med en sväng in i kyrkan där vi tände var sitt ljus. Dock regnade det hela kvällen igår så det blev bara en glimt av Laleh innan vi bestämde oss för att gå på bio istället! Idag blev det en sväng på stan innan vi tog oss hemåt, galet skönt att vara hemma, borta bra hemma bäst! Jag har förövrigt längtat ihjäl mig efter dagens träning, men nu sitter jag fast hemma med galet ont i halsen och feber. Så nu ska resten utav kvällen spenderas framför någon mysig film. 

#1


Oslo


black eye

Efter lite träning, mat och några små ärenden ska jag äntligen hoppa i duschen. Imorgon bär det som sagt av emot Oslo men innan dess blir det upp tidigt för Spinning + Body Pump! Förövrigt så får ni stå ut med den fina blåtiran som ljuset ger mig på dessa två bilderna.. Får se om det blir någon uppdatering under helgen annars är jag tillbaks på måndag igen! 

Grillmys

 

 



pursuit of happiness

Så, alla som klagar på SJ eller Västtrafik, har ni provat att åka med Skånetrafiken? Gårkvällen bjöd på ersättningsbuss ifrån Laholm till Göteborg, missade två bussar hem inkl. den sista. När jag trodde att livet ungefär skulle gå under och att jag skulle få spendera natten med alla uteliggare på centralen fick jag iallafall ett sms av Mamma som var påväg. Guld värt! Nu har jag precis packat om lite inför Oslo och tänkte bänka mig ute i solen en stund innan det bär av till gymmet! Trots ett par riktigt bra dagar i Skåne är det galet skönt att vara hemma igen och även fast jag packat för 2 veckor känns det bra att jag faktiskt inte blir kvar i Oslo längre än tills på måndag! Ska dock bli underbart att träffa Fanny och få ta med henne hem till Uddevalla!  

Train

 


closer

Befinner mig just nu fortfarande i de södra delarna utav Sverige och njuter för fullt av att slippa tänka på jobb och liknande. Igår myste vi till det rejält och tog oss ut i det halvdana vädret för att ha en riktig picknick och idag var tanken att vi skulle till Åhus för att kika på Beachhandbollen, men istället hamnade vi på ett tåg till Köpenhamn. Dock blev det teknikstrul så vi hamnade istället i Malmö. Imorgon beger jag mig hemåt igen för lite jobb innan det bär av till Oslo på lördag! 

Vienna


16th of July


Skåne


drive by

 

bbq


Spinning + Body Pump



min favorit

 

 


Perfection

Äntligen hemma efter en sväng till Göteborg och några timmar på gymmet! Som vanligt så har planerna ändrats lite, så nu vankas det istället 20 års fest på lördag innan jag åker vidare till Båstad och sedan ner till Skåne på söndag! När jag kommer hem igen ska bussbiljetten till Oslo bokas direkt! Älskar att vara på språng, trots att jag försöker att hålla mig här hemma med alla underbara vänner. Nu ska jag få i mig lite mat innan jag hoppar in i duschen! 

Marching bands of Manhattan

Jag utan att planera fungerar inte. Så nu är jag äntligen super nöjd med hur resten utav min sommar ser ut, planerad! Dock känns det lite tråkigt samt stressigt att jag bara har en oplanerad helg kvar innan det är dags för skola igen. Jag hade ju planerat att ha hela sommaren oplanerad. Haha! Nu väntas det iallafall bl.a. Göteborg, Båstad, Oslo och Liseberg. Ska försöka få in en sväng till Skagen och möjligtvis någon tur till Skåne också! Trivs super bra och är glad för allt roligt som jag får uppleva hela tiden! Sedan blir det dock till att hålla i pengarna, 5 månader kvar tills jag lämnar Sverige för 4 veckor i underbara Miami! 
 

radioactive

Brutal träningsvärk ifrån igår och efter denna natten är det solklart att mina drömfångare inte fungerar. Vaknade ett flertal gånger av sjukaste mardrömmarna och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Men men, till något mer positivt? Jag har precis fått mitt jobbschema för hösten och kommer tydligen att jobba både mån, ons, tors, lör & sön på gymmet! Så helt plötsligt känns det inte så syndigt att jag tackade nej till sommarjobb i år. Påtal om jobb så är det vad som står på schemat idag. Imorgon bär det möjligtvis av till Göteborg där jag blir kvar tills på torsdag och sedan åker jag förmodligen till Båstad på fredag! 

Jag kan få dig när du vill


so I think this is going to be a good week

Skorpionen 23 oktober – 21 november
Du har lätt för att känna dig mentalt stimulerad just nu och går utan svårighet från en heldag med yoga och avslappning till en heldag med arbete och produktivitet. Det är inga konstigheter, du vet precis vad du gör just nu. Saker har en tendens att gå din väg den här veckan.

 
Jag är verkligen beroende av horoskop. Tycker det är jätte roligt samtidigt som det är galet läskigt, då det stämmer in på mig 99% av gångerna. Älskar att läsa horoskopet från t.ex. månaden innan, då kan man inte låta sig själv omedvetet göra som det står i horoskopet utan istället se om det som skrivits en månad tidigare stämde på vad som faktiskt hände eller pågick! 

Stop wishing, start doing

Ännu en dag bestående av filmande utav mitt pass, förhoppningsvis blev det äntligen bra! Nu har jag precis varvat ner lite på balkongen och försökt få in lite körkortsteori. Solen gick precis i moln och nu väntar jag på att det ska serveras lax här hemma innan jag sticker iväg till gymmet ytterliggare en gång idag, där väntas det Spinning och Body Pump! 

Gothenburg


Silhouettes

 


Pics

Bloggappen har äntligen uppdaterats så nu när den fungerar igen passar jag på att bjuda på lite bilder ifrån midsommar!
Gårdagen bjöd förövrigt på lite festligheter och idag vankas det roadtrip, gissar på att det blir en toppen kväll!


sunny


16.52

Efter en sväng på stan med goa Linnea har jag precis fått i mig lite mat och jordgubbar ute i solen!
Nu bär det av till gymmet där det väntas Body Combat och Body Jam, senare ikväll blir det nog lite spa mys här hemma! 

green back

Dagar som denna är det guld värd med lite sol ute. Väckarklockan ringde redan klockan 9 imorse men inte var jag uppe för det. Så nu äntligen ska jag möta upp efterlängtade Linnea! Förövrigt så inviger jag mitt nya linne ifrån Zara idag, är helt förälskad i färgen!

Hon vill vara du

Kom upp ganska tidigt imorse och har redan hunnit med både det ena och det andra.
Nu ska jag strax gå ner till stan för att möta upp min syster och luncha lite innan det bär av till gymmet för lite jobb! 

Be there

Det är helt gratis och det kommer att bjudas på lite smått och gott! BE THERE

Värdelösa dagar som blir guld värda

60 min Body Combat, 30 min PW, 30 min Spinning och 30 min Body Pump. Känns hyfsat bra!!
Nu sitter jag som vanligt här nyduschad och ska ladda om inför morgondagens jobb. 
Sh'bam 12.00 och sedan Kidz Cluben 17-20! 

Bästa


1 JULI

Efter tre timmar på gymmet har jag precis duschat och fått i mig lite mat. Försökte mig på filmningen idag igen, fjärde gången eller något? Får se om det blev något bra denna gången, filmkameran har nämligen en tendens att få en lite ur balans när man står där på scenen och ska hålla pass. Förövrigt har det vart en väldigt bra dag och nu ska jag ladda om inför trippelpass imorgon! Combat, Spinning och Pump står på schemat! 

RSS 2.0