no one can hurt you without your consent

Precis kommit ut ur duschen, känner mig rätt pepp på livet och njuter av david guetta - titanium som går på repeat. Allt rullar på som det ska och har äntligen kommit igång med träningen igen, tror även jag lyckats införskaffa mig ett jobb och det är mycket roligt inplanerat för december månad!  Tänkte även dela med mig av mina tankar runt Ricinolja, dvs laxeringsmedel som man även kan massera in i hårbotten för att öka hårväxten. Jag har prövat i 1,5 månad och ser tyvärr inget resultat mer än den vanliga centimetern som ska växa. Det sägs alltså att håret ska växa upp till 4-6 cm/månaden. Det funkade inte på mitt hår! Så idag har jag bokat tid för hårförlägning. Helt galet vad skönt det ska bli att kunna sätta upp håret utan att det ramlar ner och att kunna styla det på andra sätt än bara platta ner det! Passar på att bjuda på två gamla bilder som jag faktiskt hittade här i bloggarkivet, som är tagna precis innan jag klippte kort för första gången!

 


rihanna - where have you been

-

i am titanium

Underbara fredag! Vart riktigt trött idag men trots det tog jag mig iväg till gymmet för zumba, dock var det en annan instruktör som hade de så efter en kvart in på passet blev det en sväng på bandet istället! Sedan inväntade jag Rebecca & Lina, blev lite mys i ovädret. Idag har jag även bokat tid för helkroppsmassage, längtar, ska bli så gott! På söndag blir det upp 07.00 för att styla en hel del modeller till varm jul i city, levande skyltdockor osv, är kanske inte jätte taggad på den där tiden men blir nog roligt! Nu ska jag sätta på någon go film för att sedan sova. Natti!

hello darlings


everyday is a new beginning. treat it that way, stay away from what might have been and look at what could be

Har spenderat dagen hos Johanna i hennes nya fina lägenhet! Gjorde klart en engelska uppgift och kan ju säga att den blev riktigt bra! Imorgon är det ännu en jobb intervju som gäller, lite smått nervöst eftersom att jag inte hunnit få svar från förra veckans dans audition gällande ett jobb men det löser sig väl på ett eller annat sätt! Ska även hämta ut mina efterlängtade klackar imorgon, så nu hoppas jag bara på att jag kan gå i dem också, men får säga samma sak där, det löser sig på ett eller annat sätt! Förövrigt känns allt väldigt bra just nu och det är mycket som händer hela tiden så jag är nöjd. Vill ta mig iväg någonstans men allt som planeras fortsätter bli uppskjutet, så förhoppningsvis tar någon tag i det snart! Nu: film

live to love and love to live


"Love isn't the person you can't live without, it's the person that you can live with"

- citat av min engelska lärare

you know that forgiveness has begun when you think about those who hurt you and wish them well

Efter en 2 timmars powerwalk med Fanny och lite bubbelbad har jag nu bäddat ner mig i sängen framför en film. Måndag imorgon igen men känns inte lika jobbigt som det brukar göra när helgen är över, tror det kommer bli en bra och spännande vecka! Klickade även hem ett par underbara klackar igår som ska dyka upp i början på veckan, så det kan väl inte bli så mycket bättre?

sucess is how high you bounce after you've hit rock bottom

Hoppar in i duschen för att sedan mysa ner mig i sängen med lite Harry P, känns hyffsat välförtjänt och välbehövt med en (förhoppningsvis) lugn helg nu efter de senaste dagarna med bl.a. Stylist SM, träning och dans audition!

-

Nu finns det även lite vinterjackor på: http://masbloppis.blogg.se/

your heart knows things your mind can't explain


count your life with smiles, not tears. count your age by friends, not years

Helgerna går lite för fort och imorgon är det måndag igen, tiden överhuvudtaget går väldigt fort just nu och jag har nog inte riktigt förstått att det är november & vinterjacka som gäller. I helgen har jag iallafall fått finbesök hela vägen ifrån skåne! Inte helt fel faktiskt! Har precis lämnat av skåningen vid tåget och nu inväntas det släktkalas. Sen ska de laddas om för ännu en skolvecka & deltävling i Stylist SM!

11.11.11


11.11.11 idag & även min födelsedag, detta ska firas med middag hos min syster och sedan med lite mys med goa vänner!

‎love is when you tell a guy you like his shirt, then he wears it everyday


gravitation can not be held responsible for people falling in love

-

513 dagar

.

we found love in a hopeless place


thank god i found the good in goodbyesometimes all you can do is not think, not wonder, not obsess, not imagine. just breathe. everything works out in the endRSS 2.0