love this guy right here


don't settle, ever

Välförtjänt med tacosallad efter ett par timmar på gymmet! Street, RPM och Body Combat fick det bli idag. Många frågar mig hur jag orkar träna så många pass om dagen, men vet ni vad, det orkar ni också! It's all in your mind. Bestäm er, ladda upp med energi och kör bara! Ett annat tips för er som vill minska era portioner - ta en mindre tallrik så lurar man hjärnan! Glöm dock inte att äta 5-6 gånger/dagen och med jämna mellanrum, man ska trots allt orka hela dagen! 


Nov. 27, 2012

 


jeans

Shortsen på bild nummer 1 & 2 gick knappt igen i våras, nr 3, 4 & 5 satt tight för ett år sedan och bild nr 6 har inte vart användbara sedan 2009. Möjligtvis det bästa viset att se resultat på! Med bara 18 dagar kvar till Miami klippte jag även till mig ett par svarta shorts idag då även mina gamla är alldeles för stora! Är såå sugen på att börja smygpacka, har fullt upp fram tills jag sitter på planet från Kastrup så kanske är dags snart! 


-

Sämsta dagen på väldigt länge. Trots ett försök till uppmuntring med både fika, shopping och träning vill de sig inte idag.
Nu dusch innan jag gräver ner mig under täcket i hopp om att sova bort denna regniga måndagen. 

last couple of days

 
 
Hemma igen efter en underbar helg med många fina vänner. Fredagen bjöd på utgång i Kristianstad trots allt och det var riktigt roligt! Igår blev det bio med min fina pojkvän, hans systrar och deras kärlekar och idag har jag bara njutit av att få umgås med världens bästa kille!! 

bestie

Sitter i skrivandets stund hemma hos min fina pojkvän, som dock är iväg och jobbar natt. Kanske bra det för nu har jag äntligen fått ta tag i lite skoluppgifter! Känns skönt att få träffa lite folk iallafall, har legat hemma i två dygn och bara dött framför serier som vanligt när jag inte är i toppskick. Svullnaden efter visdomstanden är BRUTAL, funderar på att visa er någon bild men tror ni får nöja er med att tänka er en hamster blandat med en snubbe från family guy! Lever iallafall på värktabletter, förhoppningsvis är både svullnaden och det onda borta inom en vecka. Imorgon ska jag till min efterlängtade Elin i Åhus, hade inte alls räknat med att ha så ont eller vara så svullen så tanken var att vi skulle gått ut i Kristianstad, men nu lutar det åt mys istället, men vad gör det när man har världens bästa sällskap? Nu ska jag fortsätta plugga och hoppas att mitt hjärta kommer hem lite tidigare ifrån jobbet! 
 

pain

Större delen av dagen har spenderats på Näl, där jag opererade bort en av mina visdomständer. I februari ska ännu en till bort. Efteråt utnyttjade vi timmarna innan bedövningen släppte och åkte en sväng till Överby för lite tröstshopping till mig själv, trots att jag var lite smått förvirrad efter att ha fått lugnande tidigare så fick jag allt med mig lite smått och gott hem. Nu har bedövningen släppt och det gör riktigt rejält galet jätte ont. Fick som tur var i mig en Milkshake förut, skulle kunna döda för att få i mig den där kycklingsalladen från Cactuz som står och väntar på mig i kylskåpet.. Förstår mig verkligen inte på alla som svälter sig? Mat är livet! Får inte heller träna på ett par dagar, kanske tur det då jag endå är jobbigt förkyld och inte bör träna trots att jag vill.. Nu ska jag lägga mig framför någon film och hoppas på att jag klarar av att äta snart! 

black

 


workout of the week #8

Måndag
Promenad 20 min

Tisdag
Zumba 60 min
Body Pump 60 min
Promenad 30 min

Onsdag
Street 50 min
Spinning 50 min
Promenad 30 min

Torsdag
Vila

Fredag
Promenad 30 min
Barndans 50 min

Lördag
Promenad 30 min
Barndans 70 min

Söndag
Vila

friday

Efter hela två Celsius tog jag mig iväg till både banken och gymmet för att hålla dansklass, börjar kännas ganska tröttsamt att vara så död i kroppen nu. Värsta som finns när viljan finns men kroppen säger emot! Nu sitter jag här med nässpray och ipren framför mig och ska nog strax bädda ner mig i sängen. Har precis kikat på Twilight med Fanny som uppladdning inför söndagens bio. Thai och godis fick även kvällen bjuda på. Imorgon väntas ännu ett par dansklasser innan Lina ska firas. Känns sådär att vara så galet seg men det ordnar nog upp sig imorgon!

 


congratz hun


tired

"Imorgon måste jag till banken och ev köra igenom lite sh'bam" Ajo tjena, legat hemma och dött i soffan precis hela dagen. Tröstshopping är den bästa, right? Så jag klickade faktiskt hem min studentklänning idag! Hoppas den sitter som den ska! Sedan kom lite släkt hit så det blev tårta och annat gott. Fick även, äntligen, Ralph Lauren parfymerna som jag funderat på ett bra tag nu, wiho! Nu ska jag nog försöka sova. Imorgon får det förmodligen bli skola vare sig kroppen vill eller ej, banken, jobb och mys väntas också! Natti

fever

Precis som de flesta i min närhet har jag åkt på feber, känner mig hängig titt som tätt & hoppas nästan att något bryter ut snart så att jag kan bli helt frisk igen. Stannade hemma idag & fick äntligen fixat inresebevis till USA, sedan kallade 50 minuters jobb i form av Street på gymmet, körde även 50 min RPM (dum som jag är, kunde såklart inte hålla tillbaks..) & nu sitter jag här nyduschad efter att ha fått i mig lite tacos. Imorgon måste jag till banken, ska även köra igenom lite Sh'bam om inte febern sitter i & på kvällen väntas det släktkalas här hemma!

Hello 2013

Nu väntas det helt galet mycket roligt framöver! Har en underbar mamma som bjuder mig på en spa weekend på Sankt Jörgen Park Resort & även världens bästa pojkvän som tar med mig till London! Inte så pjåkigt att fylla år trots allt? Och som att det inte är nog väntas det massvis med festligheter innan dess, i helgen blir det mys med bästa Fanny, underbara Lina ska firas & bio står på schemat. Nästa helg åker jag även till efterlängtade Elin i Åhus där det vankas utgång! Känns verkligen som att tiden bara springer förbi, men just nu är det inget jag klagar på! 


birthday

Har haft en underbar helg med mina bästa. I fredags var Rebecca, Klara och Lina här och vi lagade fylld Zucchini och hade det allmänt mysigt! Efter lite jobb på lördagsmorgonen tog jag mitt pick pack och åkte till världens finaste pojkvän där vi firade både mig själv, honom och hans mamma. Igår fyllde jag år, och mja, ett par timmar på gymmet, mcdonalds, godis och underbart sällskap fick göra min dag! Helt perfekt faktiskt. Imorgon väntas det lite tråkiga ärenden innan det blir träning för min del, sedan ska jag invänta helgen! 


workout of the week #7

Måndag
Promenad 70 min
Zumba Toning 60 min

Tisdag
Promenad 30 min
Crosstrainer 10 min
Body Pump 60 min

Onsdag
Promenad 30 min
Spinning 60 min
Body Combat 60 min

Torsdag
Promenad 30 min
Body Pump 60 min
Sh'bam 45 min

Fredag
Promenad 30 min
Barndans 50 min

Lördag
Promenad 30 min
Barndans 70 min

Söndag
Styrka 60 min


off / on

Har känt mig lite off de senaste dagarna, trötthet, halsont, huvudvärk, you get it. Stannade hemma idag och mja, hann bli rejält rastlös. Visste inte om jag skulle orka men tog mig iväg till gymmet iallafall och efter en timmes Spinning var jag igång igen! Blev ytterliggare en timmes träning i form av Body Combat, hinner glömma bort hur roligt det är mellan gångerna! Nu ska jag strax hoppa in i duschen sedan blir det uppladdning inför ett par långa dagar innan jag tar helg! 

Monday

Efter en lång dag bestående av skola, fransförlägning och ett par timmar på Torp ska jag äntligen slänga på mig träningskläderna och ta mig iväg till gymmet. Eller "äntligen" är väl kanske inte rätt ord så trött som jag är just nu, men men det är bara att köra! Promenerade nämligen till Torp tidigare idag och påväg hem lyckades jag hamna på fel buss och var helt plötsligt påväg åt helt fel håll, så det fick bli ännu en lång promenad hem i kylan. Direkt efter Miami bänkar jag mig med körkorts plugg, känns som att det börjar bli dags! Nu: Celsius och promenix till gymmet!

 

results

Har precis skickat in mina bilder och mått ifrån Fitnessfighten - Oktober, och mja, -18,5 cm i midjan på 30 dagar känns väl endå helt ok! Lite små dumt att göra det idag efter de senaste dagarna som vart fyllda av lite för mycket av det goda, men men! Nu bär det strax av till gymmet där det väntas Sh'bam och Body Pump! No pain, no gain


Break

Precis hemkommen efter att ha spenderat ett par helt underbara dagar med mitt hjärta i Mellbystrand. Mys, shopping och ännu mera mys, jag har verkligen världens finaste pojkvän! Nu ska det laddas om inför nästa helg då det blir födelsedagsfirande i massor, galet vad tiden går fort! 


RSS 2.0