wiiiiiiie

Idag gjorde jag min sista skoldag och igår hade vi slutvisning! Det firade vi idag med lite glass i det fina vädret innan jag gick hem och påbörjade avslutandet av min projektrapport. Stack iväg till gymmet och jobbade lite för att sedan ta mig hem till projektrapporten igen. NU har jag äntligen skickat in den!!!! JAG ÄR KLAR MED ALLT VAD SKOLA HETER!! waaaaaaaaahhhhh. Så känner jag för det. Nu måste jag äta som jag helt glömt av, duscha och sedan göra iordning lite till imorgon då väckarklockan ringer redan kl 05. 45 minuter senare går nämligen bussen mot Stockholm med min underbara klass! C yaaaa

21th of April - 9th of June

Efter en toppen vecka i Egypten tillsammans med min fina vän Elin är jag nu hemma i Sverige igen. Jag har överlag fullt upp och idag inväntar jag mina sista fem skoldagar samt en tripp till Stockholm med klassen den kommande veckan. Sedan är det jobb som gäller och förutom min egna bal i maj, ska jag även på ännu en veckan efter, innan jag och min underbara klass tar vårt pickpack och åker till Magaluf. När vi kommer hem igen går vi direkt in i studentveckan och avslutar sedan i topp med festivalen Summerburst. Förutom detta väntar jag också spänt på antagningsbesked ifrån en av de skolor jag sökt, då min vilja främst ligger i att komma in på den. Bloggtorka, ja, och bättre lär det inte bli nu när jag har såpass fullt upp! Men det är roligt att se att så många trots ingen uppdatering alls kikar in här! 

Sportlife

Startade dagen med en sväng till gymmet, tänkte egentligen köra pumpen nu ikväll men fick bli lite egen träning istället. Sedan mötte jag upp Lina och Rebecca för lite käk på Mortens innan jag gick hem till min syster en stund. Nu borde jag egentligen sätta mig med lite körkortsplugg men har verkligen verkligen ingen lust, så får se på det! 


Nedräkning

Älskar att vakna av solen som kikar in mellan persiennerna. Hoppas verkligen att det fina vårvädret håller i sig nu! Min dag startade med att Elina kom och hämtade upp mig för att sedan ta en sväng till Torp. Lovade mig själv att inte köpa något, men mja, det funkar väl aldrig riktigt, för min del iallafall! Fick köpt mig en super söt kjol och två fina blusar samt ett efterlängtat guldhalsband. Sedan tog jag en sväng förbi roomer där jag mötte upp mina goa brudar en snabbis, innan det blev en sväng till gymmet. Nu är jag dödstrött och filmmys står på schemat! 


Apr. 01, 2013

Efter en toppen helg bestående av roadtrip till Västerås, så skyndade jag mig till gymmet när jag kom hem igår, med alldeles för lite sömn och lite för mycket alkohol dagen innan. Träningen gick som ni kanske förstår inte jätte bra, så istället fick det bli mys hos Fanny där jag även somnade ganska snabbt. Idag bestämde vi oss för att ta oss iväg till göteborg för lite shopping i det fina vädret, jag åker trots allt till Egypten om cirka en vecka så att inhandla sommarkläder var nödvändigt!! Nu ska jag strax äta innan det blir en sväng till min goa syster! 


Skövde, Västerås


RSS 2.0