Mellbystrand

 

morning workout

 

man måste förtjäna sin ledighet, right?

 

Härlig träning idag! Imorgon blir det upp tidigt för att åka till gymmet med min kära mamma, får blir lite Spinning och Body Pump innan jag åker till Mellbystrand med min fina pojkvän. Ska bli så bra!! Nu ska jag packa det sista inför imorgon, C u


changes

Vaknade super tidigt imorse, typiskt bara för att man är ledig. Efter en väldans massa dötid bestämde jag mig för att ta mig iväg till gymmet. Utan någon direkt plan om vad jag skulle göra där fick det bli lite Sh'bam, styrka och cardio. Väl hemma igen stod städa vs spinning på schemat.. Kände ingen jätte lust efter att gå tillbaks till gymmet i regnet så satte igång med en plan som legat i bakhuvudet ett tag. Ändrade om i hela mitt sovrum och nu är det väl ungefär halvklart, men bra mycket mysigare och väldigt mycket öppnare! Känns skönt. Ikväll blir det bara mys, imorgon väntas tandreglering innan packning och träning. Nu - film


storm

 

 


winter

Passande till det kalla vädret ställdes klockan om till vintertid idag. Njuter lite extra mycket av tanken om att jag faktiskt åker till Miami redan om 1,5 månad!! Känns lite halv jobbigt också, vill helt plötsligt t.ex. fira nyår hemma extremt mycket, trots att det brukar vara riktigt överskattat. Men men, idag har jag iallafall fått mig min efterlängtade tur till Torp, köpte mig ett par grymma träningstights och en blus, samt fixade lite inför min pojkväns födelsedagspresent! Tror det kommer bli super! La även undan en vinterjacka som jag förhoppningsvis ska lyckas få mamma att köpa till mig, om jag har tur! Ett Sh'bam och ett Body Pump pass är även avklarat för dagen så jag är nöjd! Längtar förövrigt ihjäl mig tills på onsdag och efter mitt hjärta, ska bli så underbart bra! Nu kallar duschen, Ciao
 

workout of the week #6

Måndag
Promenad 30 min
Dans 30 min

Tisdag
Promenad 15 min
Zumba 30 min
Body Jam 30 min
Sh'bam 30 min
Dans 30 min

Onsdag
Promenad 30 min
Crosstrainer 10 min
Street 50 min
Spinning 50 min

Torsdag
Promenad 30 min
Sh'bam 80 min
Body Pump 60 min

Fredag
Promenad 30 min
Barndans 70 min

Lördag
Promenad 30 min
Barndans 70 min
Sh'bam 60 min
Zumba 30 min
Söndag
Promenad 60 min
Sh'bam 60 min
Body Pump 60 min
 

waiting

Hello guys, känner mig fortfarande ganska trött och hängig, funderar på om jag möjligtvis håller på att dra på mig en rejäl förkylning, men så får vi hoppas att det inte är! Trots det hoppade jag in och tog 6-8 års gruppen igår samt körde mina 2-3 års grupper imorse. Men, som om det inte var nog där, lite Sh'bam och Zumba fick det också bli. Satte nog personligt rekord idag och lyckades spendera hela 7,5 h på gymmet! Det ni. Självklart inte bara träning utan mestadels gott sällskap av mina underbara kollegor! Nu har jag precis kikat på Step Up 3D för femtioelfte gången och kämpar för att inte somna. Är verkligen dödstrött. Imorgon blir det äntligen en sväng till Torp samt Sh'bam och Body Pump. Lite mys med efterlängtade Linnea väntas också! 

 
 

holiday

Äntligen fredag imorgon! Jobb står dock på schemat hela helgen, skulle egentligen ha åkt till Göteborg med alla goa tjejer som var med i Cypern på lördag men det blev ändrade planer, så medans alla är ute och firar Halloween så stannar jag hemma och jobbar.. Men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, som man säger. På tisdag väntas det definitivt en mindre rolig sak, men på onsdag tar jag mig iväg till Mellbystrand med min fina pojkvän och myser lovet ut! Ska bli otroligt skönt att få släppa allt ett par dagar och bara vara. 

breakfast


Oct. 24, 2012

Efter en skön dag i skolan tog jag mig som alltid iväg till gymmet, där jag först hade street klass innan det blev lite spinning och crosstrainer! Imorgon blir det förhoppningsvis en sväng till torp för att köpa vinterjacka och byxor, ska även se om jag får med mig en toning hem så att jag kan bli av med min hemska solblekta orange gula  hårfärg! Nu väntas det försäljnings plugg all night long.. 


Dance your ass off

Heeeeeelt slut, men har äntligen fått i mig lite tacos och duschat efter 2 svettiga danstimmar på gymmet! Helt underbart vad roligt det var. Ni som inte var där missade definitivt något grymt, men det var en del kameror på plats så imorgon ska jag försöka få tag på lite bilder så att ni också kan få njuta av vår lilla Halloween special! Nu ska jag ungefär bara dö, fötterna värker rejält efter att ha dansat i kängor så det ska bli skönt att bara lägga sig ner och ehmn, ja, ladda om inför morgondagens danspass.. Haha, Love it! 

last request


18.56

Finns inget värre än när det börjar bli mörkt ute. Känner direkt att jag blir mycket tröttare och knappt kommer upp på morgonen. Lite mysigt kan det väl också vara men tröttheten är inte rolig! Idag har vart lite utav en riktig slappar dag, gick en sväng till min syster och tog ikapp lite innan det blev iväg till gymmet, där vi gick igenom lite inför morgondagens specialpass och planerade ännu mer. Ni som inte redan är bokade, skynda fynda - Drop in platserna släpps 18.10 imorgon! Tror det kommer bli riktigt grymt, älskar att Sportlife är så engagerade och hittar på sånt här, näst intill hela tiden! Definitivt bästa jobbet. Nu väntas det skype dejt innan det blir plugg! 
 

hard work do pay off.

Kan ni gissa vad jag gjort idag? Förmodligen! Gymmet stod såklart på schemat och det blev hela fem timmar spenderade där. Mötte upp hela Sportlifes dansgäng och körde igenom lite inför vår Halloween special på tisdag, innan det väntades Sh'bam och Body Pump. Min blogg måste vara den tråkigaste nånsin?! Haha, men åh vad jag älskar att träna. I November lovar jag er dock lite roligare inlägg då det väntas massa kul! Nu ska jag bädda ner mig framför någon bra film innan det är sovdags! Hoppas ni får en underbar söndag everyone

workout of the week #6

Måndag
Promenad 30 min
Crosstrainer 20 min
Body Pump 30 min
Zumba 30 min

Tisdag
Vila

Onsdag
Dans 60 min
Street 50 min
Body Jam 60 min
Fitnessfighten 30 min
Promenad 30 min

Torsdag
Crosstrainer 40 min
Promenad 30 min
Body Pump 30 min
CX Worx 30 min
Sh'bam 45 min

Fredag
Barndans 50 min
Crosstrainer 20 min
Fitnessfighten 40 min
Promenad 30 min

Lördag
Promenad 40 min
Barndans 90 min
Body Pump 60 min

Söndag
Promenad 30 min
Dans 60 min
Sh'bam 45 min
Body Pump 60 min

 

.


hall of fame

Startade dagen tidigt imorse med 2 barndans klasser som vanligt, körde sedan en timmes Body Pump innan jag tog mig iväg till Torp för att köpa träningshandskar. Fick även med mig ett par jeans hem, får se hur flitigt de kommer användas.. Förövrigt är det redan lördag och dagens schema är helt tomt. Känns skönt då det kommer ett par galna dagar nu framöver! Ikväll lutar det åt bubbelbad, mys och återhämtning. Imorgon väntas precis som vanligt, ännu en lång dag på gymmet! Underbart

"en delad första plats med musiken"


excited

Äntligen nerbäddad i sängen efter en lång dag. Startade dagen med hantverkslektion, men efter några timmar med brutal kramp tog jag mig hemåt igen, en ipren senare hann jag sova någon timme innan jag tog mig iväg till gymmet för barndans och träning! Imorgon väntas ännu mer barndans, även Body Pump står på schemat innan det blir en sväng till Torp för att köpa träningshandskar! Redan om en vecka är det lov och då väntas det lite spännande saker, men innan dess är det såklart full rulle som gäller. Trots att jag är hel upptagen fram tills Januari, tro det eller ej, så gissar jag på att det kommer bli några hel galna månader framöver! 

school work

 

ett par ord

"Våga vara stark när det behövs och svag när du inte orkar. 
Säg ifrån om du inte orkar mer, men gör ingen annan ledsen. 
Bit ihop under sorg och slappna av i glädjen. 
Var inte för hård mot dig själv."

- Michaela Forni


masquerade

 
 
Blev lite ändrade planer på gymmet, startade med att repa inför detta lilla "evenemang" som håller till på Sportlife på tisdag, BE THERE! Sedan blev det Street, Body Jam och Fitnessfightens träningsprogram innan jag tog mig hemåt igen. Nu ska jag plugga lite till och ladda om inför morgondagens redovisningar. Imorgon väntas det även lite shopping och massor med träning! 
 

R.S


workout cravings

Tröttis som bara den, men trots det kryper det i benen efter gårdagens vilodag. Vill träna, nu. Galet. Fick precis frågan om jag kunde hoppa in och jobba ikväll, har ju egentligen street senare plus två muntliga redovisningar imorgon, så hoppas att jag klarar mig undan, men vi får se vad som händer! Nu ligger iallafall fokus på plugg ett par timmar innan det bär av till gymmet för dans och ev spinning! 

Grazette hårshow

 


basic

Igår bjöds det på mys hos Lina med underbara tjejerna. Christine var på besök från Karlstad så vi hade mycket att ta igen! Nu har jag precis duschat efter ännu ett par timmar på gymmet, dans, Sh'bam och Body Pump stod på schemat! Imorgon ska jag försöka få mig en klipptid och göra mig av med mitt risiga hår, är nog på tiden! Nu väntas det skype dejt med mitt hjärta innan det blir natta för min del!  

workout of the week #5

Måndag
Promenad 35 min
Spinning 50 min
Fitnessfighten 50 min

Tisdag
Promenad 30 min
Fitnessfighten 60 min

Onsdag
Promenad 30 min
Street 50 min
Fitnessfighten 60 min
Spinning 50 min

Torsdag
Promenad 50 min
Fitnessfighten 60 min
Crosstrainer 10 min
Sh'bam 45 min

Fredag
Promenad 30 min
Barndans 50 min

Lördag
Barndans 90 min
Sh'bam 60 min
Fitnessfighten 60 min
Söndag
Cykel 20 min
Dans 60 min
Sh'bam 45 min
Body Pump 60 min

Bra träningsvecka! Det där med att ta det lugnt med träningen.. glöm det, lär inte hända! Ops

the struggle are worth the benefits

Efter hela 6 h på gymmet har jag nu bänkat mig i soffan, om ett par timmar blir det iväg till Lina för tacomys med tjejerna. Imorgon väntas ännu en lång dag med träning innan jag laddar om inför ännu en ny vecka. Tiden bara rusar förbi men det känns faktiskt ganska bra just nu! 

cozy

Detta längtar jag efter så sjukt mycket just nu. Tända ljus, choklad, avslappning. Förhoppningsvis bjuder höstlovet på just detta.
Men först väntas det jobb, hundratals koreografier att lära in, ungefär lika många skoluppgifter och ett par andra ärenden!

Ett av dom sätt

Efter hårda order av Emilia, en utav våra PT's på gymmet ska jag försöka sakta ner och ta det lite lugnare med träningen, kroppen säger emot på ett eller annat sätt trots att jag vill vill vill och just nu är trötthet och frossa mina största bekymmer. Återhämtning är så galet viktigt! Så jag får väl se hur det går med att stå emot träningen. Nu ska jag hoppa i duschen innan jag bäddar ner mig för dagen. Imorgon är det äntligen fredag och dansglädje står på schemat hela helgen ut! 

31 days 3 hours 55 minutes

 


Ramalama Bang Bang

Blev endast fitnessfighten på gymmet idag, kikade även lite när Josefina och Emilia körde igenom "Ramalama Bang Bang" som vi ska ha på vår Halloween Special om ett par veckor, innan jag bestämde mig för att ta mig hemåt igen. Imorgon väntas en lång träningsdag så känns ganska bra att spara på krafterna! Sh'bam, Street, Spinning och Fitnessfighten står på schemat! 

dates

231012 - Halloween Special 271012 - "Napa Reunion" 301012 - Braces 311012 - Mellbystrand 021112 - Halmstad 101112 - Celebration #1 111112 - Birthday 171112 - Celebration #2 251112 - Spa Weekend 301112 - Kristianstad 021212 - Sh'bam Kvartal 081212 - Showkidz Workshop 091212 - Julmys Göteborg 141212 - Skåne 151212 - Miami 100513 - Bal 250513 - Magaluf 050513 - Student

8th of October

Startade dagen med en lektion bestående av Soak Off innan det bar av hemåt igen, där jag spenderade ett par timmar i sängen innan jag tog mig iväg till gymmet för Spinning och ytterliggare en dag av Fitnessfighten. Och ja, ni kommer få höra det i ungefär 23 dagar till! Måste förövrigt ge lite cred till världens finaste pojkvän som står ut med mig och alltid peppar mig till tusen, guld värd!! Nu har jag bäddat ner mig i sängen ännu en gång och ska strax sova. Ser konstigt nog fram emot denna veckan, kan inte svara på varför men bra ska den bli! 

workout of the week #4

Måndag
Promenad 30 min
Fitnessfighten 60 min

Tisdag
Promenad 30 min
Fitnessfighten 60 min
Spinning 50 min
Powerwalk 30 min

Onsdag
Promenad 30 min
Fitnessfighten 60 min
Powerwalk 15 min
Afrodans 60 min

Torsdag
Promenad 30 min
Body Pump 60 min
Sh'bam 45 min
Fitnessfighten 60 min

Fredag
Promenad 30 min
Barndans 50 min
Fitnessfighten 60 min

Lördag
Promenad 60 min
Barndans 90 min
Fitnessfighten 60 min
Crosstrainer 10 min

Söndag
Promenad 30 min
Sh'bam 45 min
Crosstrainer 20 min
Fitnessfighten 60 min


Progress


Recovery


S' day

Efter en tidig morgon med två barndans klasser tog jag mig iväg till torp för att köpa benvärmare och födelsedags present till min kära mamma. Fick såklart med mig lite till mig själv också och är supernöjd! Hade egentligen velat ha en riktig skinnväst men dessa två får funka de med. Ikväll står det Fitnessfightens träningsprogram på schemat och imorgon blir det Sh'bam hela dagen!


Oct. 05, 2012


 

Fitnessfighten #4

Känner mig riktigt duktig som har stått emot denna dagen, trots hela fyra tillfällen då folk tryckt upp de dumma kanelbullarna i ansiktet på mig.. haha! Men oh vad jag ska baka kanelbullar direkt när fitnessfighten är över! Dag 4 är avklarad och det känns så galet bra. Körde på Body Pump, Sh'bam och Fitnessfightens träningsprogram idag och imorgon väntas det barndans och ytterliggare en dag av träningsprogrammet. Känner mig lite uppe bland molnen för tillfället, trodde aldrig att jag skulle komma till den punkten då träning blivit min stora kärlek i livet. Jag vet absolut inget bättre!! Nu är jag helt slut och sängen samt ett och annat avsnitt av PH kallar.. Natti! 

Fall

Efter en lång och hyfsat kaotisk dag i skolan tog jag mig iväg till gymmet för att möta upp Sara och köra ännu en dag av fitnessfightens träningsprogram! När vi var klara blev det en stund på bandet innan vi körde Afrodans! Nu har jag precis fått i mig lite tacos och ska strax hoppa i duschen innan det blir plugg. Imorgon väntas det förhoppningsvis en sväng till torp efter skolan innan det som vanligt blir iväg till gymmet för Sh'bam & Fitnessfighten! Mitt liv denna månaden lär inte vara så intressant då jag varken kan festa eller mysa med godsaker, men jag är galet taggad endå! 


Dag 2 av 30

Andra dagen av fitnessfighten avklarad! Som vanligt kunde jag inte hålla igen så det fick bli RPM och PW också. Nu är jag påväg hem där det väntas mat och plugg!


Hello darlings

Fick inte med mig jätte mycket hem ifrån Göteborg igår, men dessa underbara skorna var iallafall en del av det jag kom hem med! Även en efterlängtad fuskpäls jacka och ett par tröjor fick det bli. Lutar dock åt en sväng till Torp i veckan då jag behöver lite annat smått & gott! Nu ska jag strax äta lite innan det bär av till gymmet där första träningen med Sara och fitnessfighten väntar innan jobbet! 


RSS 2.0