workout of the week - round two #3

Måndag
Sh'bam 30 min
Promenad 30 min
Tisdag
Sh'bam 40 min
Spinning 70 min
Zumba 60 min
Promenad 30 min

Onsdag
Street 50 min
Body Jam 60 min
Promenad 30 min

Torsdag
Body Pump 60 min
Sh'bam 45 min
Promenad 30 min

Fredag
Barndans 50 min
Promenad 30 min

Lördag
Barndans 90 min
Body Pump 60 min
Promenad 40 min

Söndag
Vila


22.54

 

Shopping

 

Efter en lång dag i Göteborg fylld av massor med shopping är vi äntligen hemma och bänkade i soffan! Imorgon väntas det skola och filmkväll på jobbet. Det är även första dagen på fitnessfighten imorgon, så innan jobbet blir det träning med goa Sara!


showkidz

Var uppe med tuppen imorse och hela 40 min tidig på gymmet innan jag började jobba. 2 barndans klasser stod på schemat och efteråt blev det 60 min Body Pump. Vågade mig på lite mer vikter än vad jag gjort innan så känner mig redigt nöjd! Nu sitter jag och försöker få ordning på min dator samtidigt som jag väntar på att min lilla sömntuta till pojkvän ska vakna. Tror det blir en toppen kväll och imorgon blir det vidare till Göteborg för massvis av efterlängtad shopping! 


"träning är hälsa, hälsa är livet, jag lever livet"

Förutom den knappa tiden med mina vänner, måste jag åter igen påpeka att allt känns så galet bra just nu!! Dagen idag började ganska halvdant, kände mig lite som en zombie i skolan och tänkte egentligen köra på en vilodag. Men efter en stund med underbara Elina och lite pizza kom all energi tillbaks, så istället för att vila blev det 60 min Body Pump och 45 min Sh'bam! Har haft en galen träningsvecka, hela 14 pass bara sedan i fredags? Känns bra och är så galet pepp på allt som har med träning att göra just nu. Inte mycket till liv men jag trivs! Nu ska jag plocka iordning lite här hemma innan jag bäddar ner mig, imorgon är det redan fredag igen! wiho

W's day

Precis dragit igång Mumford & Sons nya album, medans jag väntar på att mitt hjärta ska ringa innan jag hoppar in i duschen efter 2 svettiga danspass på gymmet! Idag har jag även fått datum för vår studentbal, studentmössan är beställd och vi är på god väg med studentresan. Inte långt kvar nu! Har också hittat träningsskorna som jag har haft lite cravings efter så imorgon ska jag ner till stan och prova dem! På måndag startar även ett nytt projekt upp för min del och det ska bli väldigt spännande att se resultaten! Allt rullar på ganska bra för tillfället. TRIVS!
 

Min kärlek


Just do it - dancing

Efter ett par lektioner i skolan bänkade jag mig framför How i met your mother, med dilemmat om jag skulle ta mig iväg till gymmet för att öva lite Sh'bam eller om jag skulle vänta tills dess att gymmet är obemannat. Efter ett enkelt men peppande sms "dra dit nu!" tog det inte långa stunden innan jag var på plats i salen. 40 minuter senare kände jag mig klar med Sh'bamen men inte med träningen, så det fick bli 70 min Spinning och 60 min Zumba. Nu är jag nyduschad & nöjd så ska strax bädda ner mig i sängen. Imorgon väntas ännu en lång dag med skola och ett par timmar på gymmet fyllda av massor med dansglädje och jobb! 

39

Ny vecka, nya möjligheter. Dagen består av en hantverkslektion, Sh'bam och jobb. Resten av veckan kommer gå ungefär under samma tema, dvs, skola och jobb. Helgen ska dock framförallt spenderas med mys i Göteborg med mitt hjärta! Life's good

255 days and counting

Kan knappt vänta tills Juni. 2013. När livet börjar på riktigt. När jag är påväg härifrån. Stormtrivs egentligen i lilla Uddevalla, men vill så mycket mer. Är galet ivrig för att komma härifrån. Att utvecklas. Se världen. Upptäcka nya saker. Lära känna mig själv. Jag vill göra allt. Och det nu. Godnatt! 

cold

Nerbäddad i sängen kikar jag för tillfället runt på vinterjackor på nätet. Helt galet vad kallt det hunnit bli här hemma medans jag varit borta?! Men men - Det är ju trotsallt Sverige. Med 84 dagar kvar till Miami ska jag väl inte klaga allt för mycket men endå! Imorse var jag uppe med tuppen, redan vid 08.30 var jag på gymmet och inväntade den första barndans klassen för dagen, efter det blev det ännu en klass och sedan gav jag mig på både Body Pump och det nya Sh'bam passet! Nu är jag dödstrött och det lutar åt att min lördag kommer att spenderas framför "Heartbeats" maraton och möjligtvis en eller annan serie till! 

Alden Residence

 



Liber's beach

 


See you


king charles

Efter fikamys med bästa Rebecca och Klara, några timmars jobb, en skön powerwalk och lite tacos har jag äntligen bäddat ner mig i sängen. Min fina rosa, blommiga hårddisk sitter i och datorn går i högvarv för att få in alla mina 97 gb i bilder. På onsdag tänkte jag nämligen omprogrammera min älskade Mac! Imorgon väntas det två lektioner, packning, träning och mys! Sedan är det någon enstaka lektion och Makeup show med Robin Werner innan det bär av mot Landvetter och i sin tur Turkiet på onsdag! Galet vad underbart

Music. Boyfriend. Love.

Ångrar inte ett dugg att jag spelade in min kära pojkvän lite i smyg när han spelade & sjöng i lördags. Nästan en timmes material som kommer att förgylla mina kvällar ett bra tag framöver! Jag har verkligen världens bästa som alltid ställer upp och finns där. ♥


packing

Inte ens roligt att packa idag. Allt sitter som ett tält på mig trots de extra 5 kg som hängt med nu efter sommaren. Är dock alltid roligt att se resultaten på det här sättet, kanske inte 2 dagar innan man ska åka utomlands, men men! Idag väntas det lite återhämtning efter den senaste veckan, känns behövligt! Senare blir det jobb, ska även försöka trotsa träningsvärken och köra lite cardio. Nu väntas det lunch!  

 


workout of the week - round two #2

Måndag
Vila

Tisdag
Barndans 180 min

Onsdag
Barndans 50 min
Street 50 min

Torsdag
Sh'bam 45 min

Fredag
Barndans 50 min
Lördag
Barndans 90 min

Sh'bam 90 min
TRX 30 min
Ingen vidare träningsvecka, dans, dans, dans, jobb, jobb, jobb. Nya tag nu innan Turkiet och definitivt efteråt! 

Trx

Efter en av de stressigaste veckorna på länge är min hjärna nu lite si sådär halvt kaputt, men trots det har jag spenderat ungefär hela dagen på gymmet med att köra igenom den nya Sh'bam realsen, pyntat och haft Sh'bam pass med lite hösttema (Do not try this at home, halsduk, vantar och stickad tröja fungerar inte under träning, SVETTIGT) och till sist blev jag medtvingad på TRX. Nu är jag heeelt slut och har precis fått i mig lite lax. Ska hoppa i duschen och sedan försöka packa lite innan jag bänkar mig framför The xfactor! Har haft så mycket annat att tänka på så jag inte ens har förstått att jag faktiskt åker utomlands redan på onsdag!? Så ja, dags att börja packa!


Hungry hearts


Rebecca

Grattis till min fina vän Rebecca som fyller år idag!! 


Sep. 05, 2012

 


Work

Efter dagens två lektioner stannade jag kvar i skolan för att göra klart ett par uppgifter och väl hemma blev det inte lugnt då jag övat på mina dansklasser hela eftermiddagen. För de som inte vet det, så startar höstschemat på Sportlife denna veckan och i samband med det kör även barndanserna + streeten igång! Så imorgon står min första streetklass (som instruktör) på schemat! Sedan kommer mitt hjärta hit och myser. Resten av veckan består sedan av både Sh'bam & barndans och på lördag ska underbara Rebecca firas!


T's Day

 


22.38






Två ifrån Kräftskivan

 Efter en toppen helg befinner jag mig på hemmaplan igen och nu väntas det en fullspäckad vecka innan det bär av mot värmen! Passar även på att bjuda på ungefär de två enda bilderna som togs under helgen innan jag bänkar mig framför Metro Mode Makeover. 


RSS 2.0