lazy day

Idag skulle jag egentligen ha åkt till torp, övningsköra och gå igenom mitt pass. Istället har jag spenderat större delen av dagen nerbäddad i sängen framför timmar av film. Så efter världens lataste dag ska jag äta lite tacos innan det bär av till gymmet! 

white


One Whey

Dagen har bestått av städning och träning, trotsade träningsvärken för tredje dagen i rad (?) och tog mig iväg till gymmet för lite Zumba, Shbam och PW. Fredagkväll och nu jag har precis laddat upp med lite proteinpulver (som faktiskt stillar mitt brutala godissug som precis tog i, One Whey = godaste!!!) och ska strax sätta igång med den sista städningen. Fredagkväll var de ja.. Känner att mina prioriteringar (träning, jobb) gör mig till en riktig party pooper, men förutom att jag missar en massa tid med mina underbara vänner, så trivs jag galet bra! Älskar verkligen att vara på gymmet, och den känslan ska man nog ta vara på! Nej, nu ska jag ta tag i världens största berg av kläder som ska hängas upp! C u

Fired up


sweat

Svettig och tröttast i världen promenerade jag hem ifrån gymmet förut, GRYMT ShBam pass idag! Nästa torsdag kör vi utomhus träning på Riverside, 18.10 kommer det att vara ShBam, BE THERE! Helt gratis!! Hopplös shoppaholic som jag är tog jag iallafall en tur på stan i mina svettiga träningskläder på vägen hem, fick med mig ett torrschampoo, en helt underbar jacka och en söt stickad tröja! Nu har jag precis duschat och är heeelt slut, ska sätta på någon bra film och förhoppningsvis somna hyfsat tidigt idag. Imorgon står det Zumba på schemat!

PW


Jordgubbar och sol

Efter en två timmars powerwalk och lite kycklingsallad har jag nu bänkat mig i solen på balkongen. Om ett par timmar bär det av mot gymmet för att hålla pass! Känns riktigt skönt att ha återhämtat sig hyfsat efter Alanya och Napa, helt galet vad man tappar allt fort. Nu kom min underbara mamma precis hem med jordgubbar, känner inte att jag har jätte mycket att klaga på! 

Back on track


cozy


Off to the gym #


hello darlings


heart of life

Så. Bloggappen fungerar fortfarande inte. Blogg.se vill inte samarbeta och låta mig ladda upp bilder. Så, blir möjligtvis lite tomt här fram tills bloggen samarbetar igen. Idag har jag iallafall spenderat dagen i Göteborg, där jag inhandlat lite smått och gott. Har även hämtat ut mina nya träningsskor, så nu börjar min träningsgarderob arta sig! Imorgon bitti står det Sh'Bam på schemat och senare på kvällen blir det nog mys med brudarna! Nu ska jag bänka mig framför någon mysig film. Natti

Midsommar

Midsommar var för min del riktigt lyckat trots att det blev lite ändrade planer! Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät, fortfarande proppmätt efter pizzan som jag och Klara delade förut.. Känner att mitt nyttiga liv funkar sådär nuva.. men men! Medans alla andra beger sig mot Lysekil ikväll stannar jag hemma i Uddevalla med mys hos Fanny! :-)

blogg.se

Blir deprimerad varje gång jag loggar in på blogg.se, vad har de gjort?!?! Orkar inte ens få ordning på det. Och som plus i kanten går det inte att logga in på appen heller. Men men, idag har jag haft fullt upp med fransförlägning, grillning och träning och imorgon står väckarklockan på 09.00 då det bär av till gymmet. Fick med mig nycklarna till salarna hem så tack vare de måste jag trycka in lite träning innan midsommar helgen startar! Midsommar ska förövrigt firas med brudarna och en massa annat trevligt folk, tror att det kommer bli toppen!
 

delicate


 

 

 


Off to the gym

 

 


Mirror

 

Imorgon blir det en sväng till torp med mamsen för att köpa ny spegel!! Ska bli helt galet skönt efter att ha haft min spruckna i hela 2 år nu! (Kände att jag fick ta med en väldigt passande bild också, tagen någon gång innan Napa). Förutom Torp står det även Sh'bam och grillmys hos Lina på schemat imorgon och överlag tror jag att det är en toppen vecka som väntar!

 


Bokat & klart!!


rubrik

Igår kväll kom goingarna Klara, Rebecca och Lina hit och vi myste med grillad banan med choklad och lite chokladfondue, kikade igenom Napa bilderna och bara tog det lugnt. Klara sov här och imorse mötte vi upp Lina och Rebecca för en tur till torp där vi kikade efter midsommar klänningar, fick med mig hela två stycken hem och lite annat smått och gott som jag möjligtvis tänkte visa upp sedan! Nu har jag precis fått i mig lite mat efter 3 goa träningspass och imorgon ska jag förmodligen påbörja min laserbehandling för att ta bort min ena tatuering!! Jippi!! Sommarens sista "riktiga" jobbdag står även på tur imorgon!

pt

Idag var jag uppe med tuppen för att ta mig iväg till gymmet för att som sagt hålla pass. Det är verkligen den bästa känslan att vara instruktör efter ett pass, man får så sjukt mycket energi av alla härliga medlemmar! Sedan blev jag kvar hur länge som helst och bara tjötade med Malin i receptionen, bl.a. om PT utbildningar, snart är det min tur wiho! Nu ska jag strax hoppa in i duschen, ikväll blir det förmodligen en sväng till min syster för att ta ikapp både de ena och de andra!

Famagusta

Med blåmärken, skrapsår, träningsvärk efter alla skratt och ett sjukt stort leende på läpparna är jag hemma i Sverige igen efter en galen vecka i Napa! Dagarna har verkligen vart över förväntan och människorna helt underbara. Nu blir det film och lite uppladdning inför morgondagens Sh'Bam pass som går under EM-tema, dvs, om ni vill se mig dansa runt i en fotbollströja på scenen är Sportlife the place 2 be!


boys will be boys

Jag har världens finaste vänner. Trots att jag bara träffar vissa si så där någon gång om året så är ni endå det bästa jag har! På fredag drar jag till Napa med skönaste gänget och det lär bli en grym vecka! När jag kommer hem startar jag min första oplanerade sommar på flera år! Har inte ett enda datum inbokat och det känns underbart trots att jag får lite smått panik emellanåt och egentligen bara vill impuls boka en resa till andra sidan jordklotet, men men! Imorgon blir det en sväng till stan för att kika på alla fina studenter och sedan ska jag även lyckas klämma in lite träning innan vi beger oss mot Landvetter!

3

 

 


Trivs

Efter en toppen vecka i Turkiet har jag hunnit med både det ena och det andra, och efter ett härligt avslut på veckan i form av Spinning+Body Pump laddar jag om inför de sista skoldagarna innan det bär av till Cypern! Har väl egentligen inte så mycket att säga, eller kanske alldeles för mycket, vad vet jag? Nu ska jag iallafall mysa ner mig i soffan och invänta Big Brother finalen!

05230530


 


RSS 2.0