consert

Efter att gårkvällen bjöd på rövin och pizza hos bästa Sara som fyllde hela 22 år startade dagen tidigt imorse med försäljning av balbiljetter. Efter ett par timmar kom jag hem med bultande huvudvärk och svullen hals, 2 ipren senare somnade jag i soffan.. Vaknade med lite smått panik över att jag skulle hinna packa ikväll men faktiskt lättare gjort än sagt så nu sitter jag här hyfsat färdigpackad och nyduschad inför helgens festligheter! Som vanligt blir det ingen lugn stund för min del och nästa stopp är Skåne. Först för födelsedagsfirande och sedan vidare för hotellmys och The Killers i Malmö! 

Feb. 26, 2013

 


London baby

Bjuder på två enoooormt "söta" bilder ifrån senaste gången jag var i London. 6 bast gammal! 

busy

Precis hemkommen ifrån gymmet efter lite jobb och träning. Hann även övningsköra lite efter skolan och imorgon startar jag dagen med ännu lite övningskörning innan jag åker till mitt hjärta. På onsdag åker vi till London för fem mysiga dagar, ska bli skönt att få släppa allt runtom för en stund och bara vara. Men tills dess blir det all in all out med plugg, jobb, träning! Systemkameran ska för en gångs skull med förövrigt, så jag ska försöka få in lite bilder när jag kommer tillbaks! 

happy valentine's day

För min del har denna kärleksfulla dag vart lite av ett helvete. Vaknade med den värsta värken man kan ha och med humöret på helt fel sida. Med ett tandläkarbesök på schemat kändes dagen inte mycket roligare och jag skulle kunna döda för att ha min fina pojkvän hos mig ikväll, men jag får helt enkelt stå ut tills på lördag. Förövrigt så har jag inte ens börjat packa och London väntar runt hörnet. Känner att jag har tagit på mig lite väl mycket just nu när tiden bara rinner iväg och jag hoppas att allt löser sig och börjar falla på plats snart! Nu blir det att plugga nagelförlägning, C ya


 

Feb. 13, 2013


hälsoshot

Igår tog jag mig iväg till Göteborg för att mysa runt lite med Victoria. Försökte hitta mig en kopia av mina spruckna favvis jeans men det gick inge vidare så det slutade med fika istället! Provade även en "hälsoshot" med bl.a. ingefära och morot, kanske något man skulle införa i sin vardag? Idag startade jag iallafall denna dagen med en lektion för att sedan gå hem och övningsköra, känns så skönt att ha kommit igång. Sedan blev det tillbaks till skolan för ännu en lektion och nu sitter jag här redo för gymmet!

workout of the week

Måndag
Promenad 30 min
Body Combat 60 min
Crosstrainer 20 min

Tisdag
Vila

Onsdag
Promenad 30 min
Street 50 min
Body Jam 60 min
Zumba Toning 60 min

Torsdag
Promenad 30 min
Styrka 20 min

Fredag
Promenad 30 min
Barndans 50 min

Lördag
Promenad 30 min
Body Pump 60 min
Styrketräning 40 min
Crosstrainer 40 min

Söndag 
Promenad 30 min
Sh'bam 45 min
Body Pump 60 min
Crosstrainer 20 min
 

Cheers to the freakin weekend

Lämnar mina två sömntutor Lina och Klara sovandes i sängen för att smyga iväg till gymmet. Helt galet vad skönt det är att vara ledig i hela två dagar nu, fick ju ingen direkt vila i Stockholm förra helgen så jag behöver definitivt samla lite nya krafter! Dock ska jag försöka ta tag i både Historia & Projektarbetet, men vi får se hur det blir med det. Nästa helg åker jag ner till Kristianstad för att söka jobb och ev. gå på lägenhetsvisning, innan jag och min fina pojkvän åker till London för ett par dagar fyllda av mys! 

Tattoo

Efter en riktigt seg dag på Högskolan Väst skyndade jag mig iväg för att tatuera mig, hade helt glömt av att vi skjöt fram det till just idag så istället för att övningsköra fick det bli lite smärta. Sedan skyndade jag mig ännu mer för att inhandla lite extra till Stylist SM som är imorgon, men såklart stängde just den butiken tidigare än alla andra så det blev inget med det. Körde riktigt halvdant på gymmet också, försöker komma igång med styrketräning men när man inte har någon rutin på det hela blir det inge vidare, men imorgon är det nya tag som gäller!

Förövrigt, sa jag att jag total spräckte mina favoritjeans imorse? R.i.p .. 


vuxenpoäng

Första körlektionen avklarad och även den första streetklassen för i år är gjord. Blev även kvar på gymmet och körde både Body Jam och Zumba Toning efter jobbet. Sedan fick jag ett galet samtal, som gav mig världens tankeställare och nu sitter jag här med tusentals frågetecken i huvudet och jag har absolut ingen anning om vad jag ska göra med mitt liv. Vill ha en plan och det nu. Något som känns bra och förväntansfullt, inget jag bara gör för att hålla mig sysselsatt liksom.. Men men, vi får se vad som sker! C ya

andas dans

Jag har egentligen så otroligt mycket att skriva och dela med mig av, men tyvärr så finns inte tiden riktigt där. Kan ju passa på att säga att jag haft en sjukt grym helg fylld av dans och träningsglädje! Helt otroligt vad kul det har vart. Stannade hemma idag för att vila upp mig lite, var helt förstörd på vägen hem igår och näst intill grät av trötthet, så dagens sovmorgon var nödvändig! Kroppen sa dock inte emot så mycket som jag hade trott så fick bli en sväng till gymmet för lite Body Combat och Crosstrainer! 
 
Som vanligt hinner jag knappt komma hem innan jag bokar något nytt. För tillfället sitter min underbara vän Elin och bokar oss en resa till Egypten i april! Vill verkligen komma iväg innan balen så jag tror absolut att det kommer bli toppen! 

workout of the week

Måndag
Promenad 30 min
Crosstrainer 35 min
Body Pump 60 min
Body Combat 60 min

Tisdag
Vila

Onsdag
Crosstrainer 40 min
Zumba 60 min
Sh'bam 30 min

Torsdag
Promenad 30 min
Dans 30 min

Fredag
Vila

Lördag
Ragga/Dancehall 45 min
Balett 45 min
Jazz/House 45 min
Lyrical Hiphop 45 min
StripBed 45 min
Hip Hop'N 45 min
Commercial Street 45 min

Söndag
Zumba 20 min
Street 45 min
Nike FREE Style Dance 45 min
Ragga/Dancehall 45 min
Jazz/Street 45 min
Smack IT Dance 45 min
Functional Moves 45 min

waaaahh galen helg! 

RSS 2.0