23.50

Känns fruktansvärt skönt att resan till Turkiet blev bokad och klar idag, den 12 september bär det av! Innan dess väntas det jobb, jobb och jobb. Men redan nu är väskan packad och imorgon åker jag till mitt hjärta där jag spenderar helgen. Underbart! Nu har jag välförtjänt bäddat ner mig i sängen efter en lång dag i skolan och lite Sh'bam och Zumba Toning. "Träning är hälsa, hälsa är livet, jag lever livet". God natt! 

New ones


W's day


Etage

 

 

Efter att ha vart duktig och spenderat hela morgonen på Käkkirurgiska blev det en sväng till Överby. Världens skönaste skor är nu mina och jag fick även med mig två gosiga tröjor! Om ett par timmar väntas det jobb och ikväll blir det tacomys. Förövrigt är det knappa 2 veckor kvar tills vi åker mot varmare breddgrader!


22.10

Tog mig iväg till skolan för att ha psykologi imorse, sedan gick vi igenom projekt och slutade redan strax innan 11. Bänkade mig i soffan ganska snabbt när jag kom hem, där jag legat halvdöd med huvudvärk hela dagen innan jag tog mig iväg till Fanny. Mötte upp Jasmine och åkte sedan upp till Rimnersvallen för att kika på fotboll, tro det eller ej! Imorgon väntas det Näl och käkkirurgiska, wish me good luck! Natti

hey you, i love you


workout of the week - round two #1

Måndag
Vila

Tisdag
Zumba 60 min
Promenad 20 min

Onsdag
Body Jam 20 min
Spinning 50 min

Torsdag
Body Pump 60 min
Sh'Bam 45 min

Fredag
Spinning 60 min

Lördag
Vila

Söndag
Body Attack 45 min
Body Pump 30 min
Body Step 30 min
Spinning 30 min


"ambition is the new sexy"

Startade dagen perfekt med 45 min Body Attack tillsammans med personalen på Sportlife för att sedan ha instruktörsmöte. Helt galet vad skönt det är att börja dagen med träning! Nu har jag precis fått i mig lite kyckling sallad och ska strax kika lite på Streeten inför höstens klasser. Ikväll blir det Super Sunday på gymmet, Body Pump, Body Step och RPM står på schemat för min del! 

when there's no where to go, just keep going

 
Helt slut efter en lång dag, imorgon väntas det en tidig morgon med personalmöte+träning och möjligtvis lite söndagsångest innan jag laddar om inför en ny vecka fylld av skola och jobb. Nästa helg väntas det dock festligheter och annat trevligt, så låt tiden gå fort!

sjumilakliv


Stones


Roomie


Skinny love


288 days

Grillat, bröllopsfest, chokladfondue, sol, disney maraton och världens bästa kille sammanfattar väl min helg ganska bra!
Nu ska jag bara njuta av den förmodligen sista dagen då jag kommer ha friheten att sova längre än till nio på morgonen. Natti :-) 

Mys


Ammenäs

 

Hade en underbar dag ute på Ammenäs med mina goingar igår, fylld av sol, bad, god mat och massa mys. Imorse blev det frukost ute i solen, sedan skyndade jag mig iväg till bussen för att hinna ut till torp innan kvällens pass på gymmet. Väl i stan hade inte pengarna kommit in än så det blev inget med det. Så nu sitter jag här och har precis fixat lite inför helgen, då det vankas bröllopsfest och dop med mitt hjärta! Senare blir det Body Pump och Sh'bam innan det blir en sväng till Fanny som är hemma i Sverige igen! 


Off to the gym


rose


Lysekil

Kom hem för någon timme sedan efter att ha spenderat dagen i Lysekil med underbara Elina. 

Nu ska jag strax försöka sova, imorgon vankas det jobb!


Progress


Clear

 

Godkänd! Så nu står det alltså "bara" cirkus 80 koreografier att lära in på schemat! Har haft en underbar helg, men är så glad att den är över!! Pusta ut, ta in och andas. Imorgon ska jag iallafall äntligen fylla på fransarna och sedan bär det av till Lysekil och älskade Elina, förhoppningsvis ska det bli fint väder så det vankas nog massa mys. 


Today's

Klockan 08.10 gick tåget mot Göteborg och Sats Kompassen där det vankades ännu en instruktörs utbildning, helt galet vilken härlig dag! Nu är jag dock helt död efter en heldag utav dans och endast 4 timmars sömn, så nu har jag bäddat ner mig och ska kika igenom de 3 låtarna + diagonalen som ska presenteras imorgon, sedan blir det några timmars sömn för min del innan jag återigen sätter mig på tåget mot Göteborg!


120810


-

Dagarna går lite upp och ner och jag känner att humöret inte riktigt alltid vill som jag vill. Stressen börjar krypa sig på och ja, lite smått panik har jag väl över att skola och jobb snart är igång igen. Nej, är ett ord som inte riktigt existerar i min hjärna. Jag vill göra allt och jag vill göra det nu. Punkt. Men, när allt väl är igång blir det nog ordning på det hela. Om 128 dagar sitter jag på ett flyg till Miami, 172 dagar senare är jag en lycklig student.  Trots att jag längtar 365 dagar fram i tiden, lär det bli de 365 bästa dagarna i mitt liv. Hittills.  Ja, jag tror att det kommer bli bra.

l o v e

 
 

Write it on your skin

 


Strawberry Swing

Vid 11 imorse tog jag mig iväg till gymmet för att ha pass, sedan blev jag kvar i ytterliggare tre timmar för att filma. Efter många om och men blev det dock en film som filmades i början av juli som jag skickade in, så nu får det bära eller brista! Nu har jag precis duschat och ska dra på mig lite kläder i väntan på underbara Victoria, ikväll vankas det mys för hela slanten!

Miami



Hurricane

Har haft två toppen dagar med världens bästa och nu väntas det massa kul de sista två veckorna på mitt sista sommarlov! Imorgon kommer förmodligen underbara Victoria hit och det står mys på schemat! Sedan är det som sagt Showkidz + Street utbildning i helgen och nästa vecka vankas det både födelsedagsfirande av min syster, bröllopsfest och dop! På tal om födelsedagsfirande har jag firat min underbara systerson som fyller hela 5 år idag! En sväng till Göteborg och en stund på gymmet hann jag även med. Nu har jag precis duschat och ska ladda om inför gymmet imorgon bitti, Sh'bam 12.00, be there! 

Little Willie John


Fredagsmys

Efter många om och men bestämde jag mig till slut för att stanna hemma ikväll medans alla mina fina vänner är iväg och firar underbara Klara, men går man på antibiotika så gör man, så istället bjöds det på film och mys hemma hos min syster! Imorgon bitti ska jag upp alldeles för tidigt för att ta mig iväg till Göteborg. Sedan ska resten utav helgen spenderas med mitt hjärta och underbara vänner!

 


Missing someone is a part of loving them. If you're never apart, you'll never really know how strong your love is


C'est la vie

 
Kom precis hem efter ett par underbara dagar hos min bästa. Precis som tanken var med att åka iväg ett par dagar, så har jag börjat friskna till och de onda i halsen har förhoppningsvis släppt helt nu. Så imorgon står det Sh'bam på schemat all day long! En sväng till vårdcentralen och lite ärenden ska även göras, sedan bär det möjligtvis av till Klara på kvällen för att förbereda lite inför fredagens festligheter! 

RSS 2.0