Helt ok avslutning på April!


en tanke

Just nu känner jag så sjukt mycket för att vara miljonär. Hade vart helt ok
Men studiebidraget får väl gå det med. Trots att det inte räckte mycket längre än till dessa underbara

image description


summerbreeze

image description

Bjuder på två somriga bilder! Jag måste verkligen uppdatera min shorts garderob snart, nu när nästan alla mina jeansshorts gått och blivit alldeles för stora! (därav minisnoppen på bild numero uno hehe) Fast det kan man kanske inte klaga på? wopwop


I love my job

Igår var det som sagt show på Svenska Mässan. Det var riktigt roligt och allt gick super bra, är så stolt över mina små smurfar! (De dansade till en smurfmix). Instruktörernas inlednings och avslutnings uppträdande gick också super och jag lyckades allt få en vals med Funky björnen uppe på scenen! Och när vi endå håller på kan vi ju nämna Danny.. finns det något sexigare än killar som kan dansa? Tror då inte det! Idag har jag redan hunnit avsluta 3 skoluppgifter, så skönt!! Trots att det är valborg blir det nog lugnt för min del ikväll, Zumba och Spinning står på schemat! Ska även försöka träna lite på Sh'bamen och på ett par låtar till Criminal Dansföreställningen!

Avslutnings Show @ Svenska Mässan

 

image description

 

 


Workout of the week #9

Måndag

Powerwalk 60 min

Styrka 4 set

 


 

Tisdag

Spinning 50 min

Zumba 60 min

Powerwalk 90 min

Styrka 4 set

 


 

Onsdag

Powerwalk 60 min

 


 

Torsdag

Zumba 60 min

 


 

Fredag

Barndans 45 min

Body Jam 60 min

 


 

Lördag

Barndans 45 min

Zumba 60 min

Sh’Bam 30 min

 


 

Söndag

Dansföreställning 90 min

Promenad 40 min



 


workout and cool down @ spotify

Sunlight
Summerbreeze

chasing the light

Helt slut efter en heldag med massa dans. Uppe med tuppen för att ta mig iväg till jobbet och barndans, sedan körde jag igenom Sh'bamen innan det blev Zumba. Smart som jag är körde jag igenom Sh'bamen ytterliggare lite till efter Zumban innan det blev iväg för att försöka få in 2 koreografier till Criminal Dansföreställningen. Stod väl ganska still om man säger så och kroppen samarbetade inte heller för den delen. Nu har jag precis fått i mig lite lax och ska väl försöka orka mig in i duschen. Ikväll blir det nog thaimys och imorgon är det dans som gäller igen, i form av Funkykidz avslutningsshow på Svenska mässan i Göteborg!

Dj shocker

 

Höll på att spricka av nyfikenhet efter träningen så ändrade lite på planerna, och nu har jag spenderat de senaste 2 timmarna framför nya Sh'Bam realesen! Tror det kommer bli riktigt grymt, är verkligen super laddad inför utbildningen som går av stapeln nästa helg! Den 17 Maj är det Sh'Bam premiär på Sportlife och sedan kommer det att ligga i schemat från och med vecka 26! BE THERE


Off to work

Nu tar jag mig ut i ösregnet för att promenera ner till gymmet där jag ska hämta lite material inför Sh'bam och även jobba + träna, Body Jam står på schemat! Ikväll är det grillning hos Sara som gäller där det lär bli en hel del reseplanerande med hela gänget som ska till Napa i Juni!


jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

-

Ed sheeran - small bump

image description

Efter fem timmar är jag nu påväg hem ifrån gymmet. Har åkt på benhinneinflammation men efter en celsius kunde jag inte hålla tillbaks.. Känns dock helt ok sålänge benen inte gör allt för ont! Imorgon väntas de 5 timmars prov, woho? Nja.. Men men! Förövrigt tog jag av mina fransar (förlägning) idag, det är väl lite Maria Montazami känsla över det hela "känner mig naken, rädd, exposed" efter att ha haft förlägning konstant i ett par månader, men nu ska jag vila fransarna några veckor så får vi se om jag fyller på dem sen, bara att kunna gnugga sig i ögonen är ju världens frihet!!

 


"Slow down you crazy child, take the phone off the hook and disappear for a while"

Helgen har bestått av en hel del blandade känslor. Har egentligen inte mycket att klaga på, men jag antar att det är då man hittar småsakerna som bara är en gnutta värre än allt annat. Jag har iallafall hunnit med bl.a. lite jobb, träning, grillmys, shopping och kalas för både min goa systerson Leo som blev 2 år idag och även för Fanny som också fyller idag! Tanken var ju att jag skulle både jobba och gå på Sportlife konventet, men efter denna veckan är jag helt galet utmattad både fysiskt och psykiskt. Men som vanligt på söndagar är det nya tag som gäller och jag laddar om inför en ny vecka! Bjuder även på en låt som påminner mig själv om att jag faktiskt kan stanna upp och andas ibland Billy Joel – Vienna

workout of the week #8

Måndag
Powerwalk 60 min

Tisdag
Promenad 30 min
Barndans 45 min
Powerwalk 60 min

Onsdag
Powerwalk 35 min
Jogging 30 min

Torsdag
Zumba 60 min
Powerwalk 60 min

Fredag
Powerwalk 20 min
Barndans 45 min

Lördag
Barndans 45 min
Powerwalk 60 min

Söndag
Vila


80's rock

 

image descriptionimage description

 


runners

Efter en lååång dag i skolan, ett par timmars jobb och lite träning sitter jag äntligen nyduschad i min gosiga morgonrock redo för plugg. Imorgon är det praktik som gäller, ska bli ganska skönt då jag inte vart där på hela tre veckor nu! Ska iallafall njuta av den där extra timmens sömn som kommer på köpet med praktiken! Fått in någon konstig dygnsrytm, pigg på morgonen (?!), tröttast i världen under dagen och efter jobbet drar jag i mig en celsius till träningen så att jag blir uppe hela natten, inte jätte bra kanske.. men men, nu blir det iallafall plugg hela natten! Natti!

17 days

 

Bjuder på lite toaletthäng i min nya röda skinnpaj! Har ännu inte kommit igång med pluggandet, då det istället blev reseplanering. Den 21 Maj åker jag och min kära mor till Turkiet en vecka! Känns helt ok! Sedan blir det ev. Siesta och efter det Cypern! Nu är det endast 17 skoldagar kvar för min del och måste erkänna att jag just nu är lite stressad över allt som ska göras de närmaste. Men, som alltid så löser det sig väl! Natti!


Stenungsund

Sitter just nu i väntan på tåget hem ifrån Stenungsund efter den sista jobbdagen här! Trots att det bara gäller en dag i veckan ska det bli sjukt skönt att slippa pendla! Passade även på att njuta av att det slutat snöa och promenerade till Sportlife här i Stenungsund efter jobbet, helt otroligt att jag inte tappade bort mig! Resten av kvällen ska jag "avnjuta" tillsammans med min älskade naturkunskap. Imorgon och resten av veckan kommer bestå av jobb och träning, men jag klagar faktiskt inte! Passar på att bjuda på en super duper rolig bild också! Yey

 


hair

Passar på att bjuda på en bättre bild av min nya hårfärg, är supernöjd!!
Nu blir det plugg för hela slanten, imorgon är det tillbaks till skolan och alla rutiner som gäller!

workout of the week #7

Måndag
Vila

Tisdag
Powerwalk 50 min
Zumba 60 min

Onsdag
Dans 120 min
Powerwalk 120 min
Styrka 2 set

Torsdag
Vila

Fredag
Promenad 90 min
Spinning 55 min
Styrka 5 set

Lördag
Powerwalk 65 min
Jogging 30 min

Söndag
Zumba 60 min
Powerwalk 60 min
Jogging 35 min


sometimes you just gotta be your own hero and save your own little heart. Because sometimes, the people you can't imagine living without, can actually live without you

 

 


workout

Nu är det bevisat, jag har officiellt inget liv längre. Kom hem ifrån Skåne vid 8 ikväll, käkade och stack sedan snabbt iväg till gymmet där jag spenderade resten av lördags kvällen! Känns så skönt, och skulle faktiskt inte velat ha varit någon annanstans! Även nere i Skåne fick vi in både ett spinning pass, en powerwalk och lite styrka! Förövrigt har det vart ett par underbara dagar med underbara människor! Nu ska jag kika ikapp Big Brother innan det blir sovdags för min del, imorgon står det Zumba på schemat! Natti :-)

Välspenderad onsdag!

 


Kom precis hem ifrån gymmet där jag vart sedan 17.00! Känns ganska bra måste jag påpeka, trots att 3 av de senaste timmarna spenderades med jobb i Kidz Cluben. Nu ska jag duscha och efter det packa, sedan går jag på lov! Imorgon åker jag ju som sagt ner till Skåne där resten av veckan ska spenderas. Har massvis med plugg så just nu ska det faktiskt bli skönt att få sitta på ett tåg ett par timmar så jag hinner ta mig tiden att få det överstökat! Hoppas ni får ett lika bra avslut på veckan som jag lär få! Natti :-)


Sh'Bam

Efter ett par sköna timmar med dans har stressen över koreografierna släppt! Nu ska jag strax iväg till gymmet för jobb och kanske lite träning!

 

 


So I'm back all blonde

Bjuder på två halvdana bilder från alldeles nyss. I'm back blonde!! Spyr lite på tanken att jag faktiskt la ut cirkus 3000 kronor på att 2 olika frisörer skulle slinga mitt hår i höstas, och ingen lyckades göra det bra. Medans jag nu la 43 kronor på ett slingpaket från Willys och blev nöjd. Liksom va? Jaja! Vet inte om jag ska behålla det ljusa, är nämligen ljusare än på bilderna, men det tål att funderas över! Nu ska det sovas, Natti!

lyckorus

Jason Mraz – I'm Yours måste nog vara den enda låten som jag aldrig lär tröttna på, kom på mig själv med att gå och sjunga till den påväg hem ifrån gymmet. Förhoppningsvis var det ingen i närheten då jag hade headset och inte ens hörde mig själv.. hehe. Förutom lågt blodsocker på Zumban var det sååå skönt att få träna igen, trots att det bara var en vecka sedan. Kände mig som en duracell kanin så mycket energi jag hade, hoppas verkligen att jag inte blir sjuk igen nu! Förövrigt sitter jag med slinghätta och blekning i håret och hoppas på att det inte blir allt för gult, vet inte varför jag alltid är i behov av förändring? Men men, får hoppas på det bästa :-) Nu ska jag invänta Big Brother och sedan skölja ur håret, imorgon blir det upp tidigt för massa dans!

the sky isn't always blue, the sun doesn't always shine. So it's okay to fall apart sometimes, but always remember to get back up again

Skriver väl ungefär ett inlägg om dagen på bloggen.. men av någon anledning slutar det alltid med att jag håller inne delete knappen. Så nu kanske det är dags att faktiskt publicera ett! Efter världens förkylning känner jag mig äntligen på topp igen och ska strax ta mig iväg till gymmet för en powerwalk och lite Zumba! Skulle egentligen jobbat i Stenungsund idag, men det var inte förän ett par timmar sedan som de insåg att de faktiskt är lov så jag blev ledig. Idag har jag även hunnit provstyla Julia inför balen och sprungit några ärenden. Fick även ett klartecken från chefen, så den 5-6 Maj är det Sh'Bam utbildning som gäller och imorgon ska det skrivas ännu ett avtal!! Så nu är jag väl lite utav lyckligast på jorden. Imorgon blir det dans hela dagen innan jobbet och på torsdag åker jag till Skåne. Tror det blir en bra vecka!

look at the stars, look how they shine for you

-

 


Vienna


Hey I heard you were a wild one


Bloggtorka

Lär inte bli någon super bra uppdatering från min sida de närmsta veckorna då jag har galet mycket för mig, som ni ser i inlägget under. Allt känns förövrigt väldigt bra just nu och jag har lyckats hämta mig hyffsat efter förkylningen så nu blir det nya tag! Har väl egentligen massvis att skriva om, men lusten att blogga verkar ena ha flugit ut genom fönstret, så ni får överleva. Lever även på gamla bilder ifrån mitt bloggarkiv just nu så det får ni också dras med. Bilden ovan är tagen på en sida ifrån min almanacka ifrån 2010. Så ja, ni förstår! Nu blir det någon mysig film och imorgon är det sista skoldagen innan lov! Känns helt okej. Natti :-)

Countdown

V. 15:
12 April - Åhus
V. 16:
22 April - Uddevalla Konventet Sportlife
V. 17:
28 April - Dansföreställning Svenska Mässan
V. 18:
5-6 Maj - Sh'Bam Utbildning
V. 19:
11 Maj - Dansföreställning Criminal
13 Maj - Dansföreställning Showkidz
V. 20:
17 Maj - Modevisning Plusgymnasiet
18 Maj - Balstyling Plusgymnasiet
19 Maj - Balstyling Östrabo
V. 21:
25 Maj - Balstyling Margaretegärde
26 Maj - Balstyling Agneberg
V. 22:
31 Maj - Siestafestivalen
V. 23:
8 Juni - Ayia Napa
V. 24:
15 Juni - Sommarlov
V. 26:
26 Juni - Peace&Love
V. 30:
27 Juli - Tomorrowland

so I miss my blonde

Dagens fråga - Ska man ta sig tillbaks till denna hårfärgen?
Bild tagen för cirkus ett år sedan..

RSS 2.0